Alba Carrillo a la seva arribada al judici de separació el 24 de novembre del 2016

Alba Carrillo parla sense embuts de la seva malaltia i dels seus problemes mentals

Alba Carrillo explica per què va ingressar a una clínica

Aquest dimarts, 5 d'octubre, Alba Carrillo va ser la principal protagonista al debat de 'Secret Story'. La model va decidir abandonar el plató després d'un enfrontament amb Miguel Frigenti.

No és la primera vegada que l'ex de Feliciano perd els nervis davant les càmeres. A 'Supervivientes' va estar a punt d'arribar a les mans amb un altre concursant i també la vam veure sortir a correcuita en més d'una ocasió. Està clar que Alba és una olla a pressió i que prefereix allunyar-se del conflicte abans d'explotar.

L'últim brot que va tenir va donar molt de què parlar a les xarxes socials, i alguns tuiters li van recordar el seu passat a la clínica López Ibor. Un passat que Alba Carrillo no amaga i del qual ha parlat obertament.

Alba Carrillo parla dels seus problemes mentals

L'ex de Fonsi Nieto sempre s'ha caracteritzat per ser una persona sense filtres i sense por a mostrar-se tal com és. Que sigui present a un plató és garantia de moments memorables, i més encara si és per a defensar la seva mare.

Per això no va poder reprimir els nervis quan Miguel Frigenti va atacar Lucía Pariente a 'Secret Story' i va decidir sortir del plató Els espectadors van ser testimonis del nou brot que va patir i no van trigar a recordar el fet que fa temps passés per la clínica López Ibor.

«S'ha oblidat de prendre's la pastilleta o d'anar de visita a la López Ibor?», preguntava una usuària. Lluny d'enfadar-se, la col·laboradora de 'Sálvame' va recollir la publicació i va parlar obertament del que la va portar a la famosa clínica.

Stories d'Alba Carrillo dient que va a l'psicòleg
Alba Carrillo confessa que va el psicòleg | Instagram

«Nota aclaridora: aquest tipus de tuits no m'ofenen. És més, em fan sentir orgullosa», comença dient Alba. «Vaig tenir depressió i em vaig medicar durant un temps. Ho vaig superar gràcies a l'esforç que hi vaig posar i als grans professionals que em van tractar», publica en una story d'Instagram.

A més, la model aprofita per llançar un missatge de tolerància i respecte per les persones que han estat en aquesta situació. «No estigmatitzeu la gent ni ho feu servir com a insult, perquè és digne de lloança, és la nostra gran victòria personal», assenyala. «Visca els psicòlegs i els psiquiatres!», exclama, orgullosa d'haver superat aquest sotrac.

L'ingrés d'Alba Carillo a la clínica López Ibor

Va ser el 2016 quan Alba va tocar fons de manera definitiva. El divorci amb Feliciano López, els problemes amb Fonsi Nieto i la inestabilitat laboral li van acabar passant factura.

La model no trobava la sortida i va caure en una depressió molt profunda. Com a conseqüència, va demanar ajuda i va ingressar a la famosa clínica on es van tractar Raquel Mosquera i Rosa Benito.

Va estar-hi dos dies i després va seguir el tractament de manera ambulatòria. Durant anys va fer teràpia amb psicòlegs i psiquiatres, i va tenir diversos altibaixos.

No obstant això, Alba mai ha amagat aquest episodi de la seva vida. Se sent agraïda pels professionals que la van atendre i anima la gent a que no dubti a l'hora de demanar ajuda.

En el seu cas, la relació amb el tenista l'estava ofegant. Va ser conscient de les infidelitats per part d'ell, i en més d'una ocasió van tenir baralles que feien que Alba hagués de prendre distància per a respirar. Els nervis la consumien i els atacs d'ansietat van començar a ser continus, fins al punt d'haver-se de medicar durant tota la relació.

«Tant quan érem nòvios com quan ja estàvem casats, jo em prenia pastilles per a calmar els nervis. Estava molt malament», va confessar Alba.

Actualment, la col·laboradora se sent feliç amb la seva carrera professional, però no en l'amor. Recentment ha trencat amb Santi Burgoa, cosa que ha afegit un nou fracàs sentimental a la seva vida amorosa. No obstant això, no perd el somriure i assegura que té molt bona relació amb el seu ex.