Alba Carrillo publica una foto sense res de roba al seu perfil d'Instagram

La col·laboradora de 'Ya es mediodía' va respondre així a la imatge en biquini de la promesa del seu ex, Sandra Gago

Alba Carrillo
Alba Carrillo ha posat sense res de roba a Instagram | Telecinco

Alba Carrillo ha deixat a tots els seus seguidors amb la boca oberta. La col·laboradora de 'Ya es mediodía', de Telecinco, s'ha atrevit a publicar una fotografia al seu perfil d'Instagram en la qual se la pot veure completament nua. Sense res de roba.

Tapant-se només amb les seves mans. D'aquesta forma, Carrillo ha volgut deixar palès de la increïble silueta que té. Però aquesta imatge no ha sorgit del no-res, sinó que es va convertir en una mena de repte o promesa amb els seus companys de programa. 

Una promesa al seu programa

Tot va començar quan a 'Ya es mediodía' es va comentar una fotografia de Sandra Gago, promesa de Feliciano López, exparella de Carrillo. La model posava en biquini i deixava veure que tenia un cos de 10. En aquest sentit, la mateixa Carrillo admetia que el cos de la futura dona de la seva exparella estava molt bé i que, negar-ho, era negar una evidència.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prometí foto en bikini pero no me lo he traído @yaesmediodiaoficial

Una publicación compartida por Alba Carrillo (@albacarrillooficial) el

«La noia està molt bé. Les coses com són. Si dic una altra cosa, menteixo», assegurava. Però Carrillo no es conformava en acceptar l'esvelt cos de Gago i va prometre als seus companys de programa que ella també publicaria una fotografia seva en biquini, perquè poguessin veure que també es trobava en un molt bon estat. La sorpresa va arribar quan el biquini va desaparèixer a la fotografia i, directament, es va animar a posar sense res de roba. 

De pas, ha aclarit els rumors sobre la seva operació de natges

En un clar to irònic, Carrillo acompanyava la imatge amb la frase: «Vaig prometre foto en biquini, però no l'he portat». D'aquesta forma sentencia aquesta mena de batalla entre les dues noies i, de pas, mostra les seves natges després que també sortís una polèmica sobre si se les havia operat o no. Finalment, Carrillo va explicar que només s'havia sotmès a un tractament d'hidratació.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida por Sandra Gago (@sandragago_) el

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari