Alba Carrillo somrient i passejant pel carrer

Alba Carrillo recorda el seu ex Feliciano amb un cridaner sobrenom

Alba es venja de Feliciano López revelant el seu pitjor secret

Alba Carrillo est troba d'actualitat després de convertir-se en participant de 'La Última Cena', el programa culinari de Telecinco. En la seva última intervenció ha concedit unes declaracions bastant polèmiques i ha tornat a atacar Feliciano López, el seu exmarit.

Alba Carrillo va acabar la seva relació amb el tenista a cop d'exclusiva, gest que va ser bastant criticat per tots els seus detractors. Els atacs que va rebre van ser tan durs que fins i tot es va posar en tractament psicològic, cosa que sempre ha explicat amb molt d'orgull.

Feliciano López, segons explica la model, no s'ha portat bé ni amb ella ni amb la seva família, un atreviment que mai li perdonarà. És una dona intel·ligent, així que ha tramat una venjança que sembla perfecta: revelar els secrets de l'esportista.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Alba sempre s'ha caracteritzat per tenir un estil molt elegant, cosa que ha volgut destacar Paz Padilla, presentadora de 'La Última Cena'. «Que bonic el teu vestit», va comentar la humorista mentre la concursant posava un peu al plató.

«Quan vulguis te'l deixo, me'l va regalar 'Happy Orto'», va respondre Carrillo despertant les riallades de la resta dels seus companys. Més endavant va explicar que aquest és el nom amb el qual es refereix a Feliciano López, la traducció és «feliç i anus».

La filla de Lucía Pariente va argumentar que aquestes dues paraules definien molt bé la seva exparella, així que va decidir ajuntar-les per referir-se a ell. I és que tenen una relació pèssima des que es van divorciar i cap dels dos està disposat a fer res per signar la pau.

Alba Carrillo coqueteja amb un rostre de Telecinco

Els responsables de 'La Última Cena' van apostar per la model perquè són conscients del seu enorme sentit de l'espectacle. En aquest concurs treballa Miguel Cobo, un conegut xef que crida l'atenció pel seu inqüestionable atractiu físic.

Alba Carrillo de seguida va posar els seus ulls en ell i va intentar seduir-lo en un to jocós, però la premsa pensa que aquest atreviment és real. La situació ha arribat a tal punt que la mare del cuiner ha hagut d'intervenir connectant en directe amb el programa.

La concursant s'ha quedat sense alè en descobrir que aquella dona mai seria la seva sogra, ja que no aprova el romanç. Manuela, així es diu la progenitora de Miguel, ha aprofitat per tirar-li floretes i explicar com és en la intimitat.

Li defineix com un home «bonic i bo», encara que reconeix que quan era més jove va donar bastants maldecaps a la seva família. «Era una mica gamberra i molt amant de la gresca, però també molt esportista», comenta amb molt d'orgull.

Alba i la seva complicada relació amb Feliciano López

El tenista no ha fet cap declaració pública que vagi contra la seva exdona, però Carrillo assegura que sí que ho ha fet en privat. Així doncs, la model és més sincera, per això li ha respost davant dels espectadors de Telecinco o dels lectors d''Hola!'. 

Alba va vendre una exclusiva res més separar-se de Feliciano, 'Feli' com l'anomenava en aquella època, i la veritat és que va relatar coses tremendes. El divorci va ser molt tempestuós, però els mesos que van venir després van ser pitjors.

Carrillo ha explicat que va canviar de centre escolar al seu fill, fruit de la seva relació amb Fonsi Nieto, quan es va mudar a la casa de l'esportista. Durant la separació li va fer una proposta que mai va acceptar i això és el que mai li podrà perdonar.

«Ho deixem vint dies abans que acabés el curs. Li vaig demanar que em deixés aquests dies a casa perquè el nen anés a l'escola i em va dir que no», ha revelat.

No obstant això, la col·laboradora ha rescatat del seu fons d'armari un vestit que va pagar ell perquè «alguna cosa bona t'han de deixar els ex». Sembla que, a poc a poc, la rancúnia va sent cosa del passat i potser algun dia tornin a entendre's.