Alba Carrillo, traïda pel seu major suport dins de 'Gran Hermano VIP'

El petit grup de concursants cada cop està més dividit

Alba Carrillo es va quedar astorada en veure la fotografia del casament de Feliciano López
Alba Carrillo perd adeptes dins del concurs | TELECINCO

Els concursants que queden dins de la casa de 'Gran Hermano VIPvan voler donar a entendre que un cop marxés Hugo Castejón, la convivència seria gairebé un camí al cel, però lògicament, res té a veure amb la realitat. El petit grup que queda dins de la casa es torna a fraccionar i es divideix d'una manera molt curiosa.

Alba Carrillo segueix amb la seva guerra diària amb Antonio David Flores, però en aquesta ocasió se li suma un fet que ella no esperava. Noemi Salazar, la seva millor amiga dins del concurs, no la va anar a animar quan es va enfonsar després d'una discussió amb Antonio David i Alba no l'ha sabut perdonar. Després, Noemi va anar fins a l'habitació i es van reconciliar, no abans sense deixar-li les coses molt clares. En aquell moment Noemi va revalidar la confiança i la fidelitat que li processa a Carrillo.

Dos equips molt dividits

La casa està governada per dos líders, Antonio David Flores i Alba Carrillo, que com bé sabeu, estan enfrontats per temes no relacionats amb el concurs. Aquest fet que podria haver quedat aïllat, és totalment decisiu per entendre la nova realitat de la casa.

Antonio David rep el suport de Mila Ximénez i per tant de retruc, d'Adara. A la banda oposada hi trobem Alba Carrillo, seguida per les seves inseparables Noemi Salazar i Estela Grande. No deixa de ser curiosa l'amistat que ha unit a Carrillo i Mila durant gairebé tot el concurs i que ara tinguin una relació tant crispant i distant.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari