URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Alba Carrillo parla sobre Escassi: «Li va llençar els trastos a la meva mare»

Alba Carrillo ha fet unes declaracions molt sorprenents que podrien perjudicar seriosament la relació amorosa entre Álvaro Muñoz Escassi i la seva actual parella

Alba Carrillo
Imatge d'arxiu d'Alba Carrillo. | Europa Press
 

Alba Carrillo no té pèls a la llengua i per aquesta raó, des que ha començat a treballar com a nova col·laboradora del programa de Telecinco 'Ya es mediodía', no deixa de triomfar amb totes les declaracions que fa públicament.

Aquest cop, l'objectiu principal d'Alba Carrillo era Álvaro Muñoz Escassi, el famós genet sevillà de qui ha explicat algunes intimitats sobre ell que encara no es coneixien.

Alba Carrillo va començar a parlar sobre el tema en el moment en què li va preguntar a Miguel Ángel Nicolás sobre Álvaro durant l'emissió del programa de Telecinco.

A més, el periodista va aprofitar que estaven parlant sobre les imatges on es podia observar al genet amb Carmen Matutes, la seva nova parella, per tal de preguntar-li a la col·laboradora de televisió sobre si Álvaro havia intentat algun cop tindré algo més amb ella.

Alba assegura que Escassi ho va intentar amb la seva mare

En canvi d'ofendre's per la pregunta tan compromesa, Alba Carrillo va respondre sense dubtar-ho i va explicar que el genet la veu amb massa caràcter. Tot i això, la col·laboradora va aprofitar l'ocasió per afegir que Álvaro si va intentar tenir alguna cosa més amb la seva mare, Lucia Pariente.

Però Alba Carrillo no es va quedar aquí, va voler continuar amb el tema d'Álvaro Muñoz Escassi i ho va fer sobre la seva parella i les suposades infidelitats per part de la geneta. La televisiva va assegurar que el sevillà va tenir una aventura al principi de la seva relació sentimental amb Carmen Matutes.

Amb aquestes declaracions podria estar perjudicant la relació entre el genet i l'empresària. Finalment, va tancar el tema ràpidament, ja que la persona implicada era amiga d'una amiga seva, assegurant que «Jo sé de bona tinta que va tenir un affaire amb l'amiga d'una amiga meva mentre estava amb aquesta noia, al principi de començar a ser parella».

Alba Carrillo arremete contra Marta Castro, mujer de Fonsi Nieto.
Alba Carrillo càrrega contra Marta Castro, dona de Fonsi Nieto. | Telecinco

 

També crítica a Marta Castro

Alba Carrillo sembla tenir corda per a estona i va aprofitar la seva presència en 'Ya es mediodía' per declarar contra Marta Castro, esposa de Fonsi Nieto. Aquesta vegada va parlar sobre la presumpta estabilitat del matrimoni entre el seu ex i Marta Castro, provocant automàticament que els ànims al plató s'incendiessin.


Comentaris

envia el comentari