YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Albà retreu: «A TV3 apareixen tertulians que no paren de dir-nos nazis»

L'actor i humorista demana no fer boicot al programa 'Polònia' perquè això «donaria ales als que voldrien tancar TV3» i ha afegit que «cal fer pinya: les llibertats estan en joc»

Toni Albà dona la seva opinió sobre la decisió que han pres Toni Soler i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) | Cedida

L’actor i humorista català Toni Albà ha parlat, un dia després que es fes públic que ‘Polònia’ prescindirà del seu personatge, sobre la decisió que ha pres Toni Soler i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). També ha parlat novament sobre la polèmica piulada que l’ha dut a perdre la seva feina al programa.

En una entrevista a ‘la República’, Toni Albà ha confessat que està «una mica decebut» perquè no s’esperava que una piulada on «no dic noms ni tampoc gènere» pogués generar tanta polèmica i ha afegit que li sap greu estar «supeditat a les deduccions de la gent». L’actor ha indicat que «cadascú interpreta el que vol», «jo he suggerit i alguns ho han rebut com una afirmació».

Pel que fa a les conseqüències que ha comportat la piulada, Albà ha explicat que la seva feina és «jugar amb granades i a vegades et poden petar, és a dir, jo faig joc de paraules i coses que poden molestar». Respecte a la decisió que ha pres Toni Soler ha manifestat que «respon a les pressions de la CCMA» perquè «Minoria Absoluta és una productora amb molts projectes a TV3». Seguidament ha declarat que «hi ha por perquè en el context polític actual estan rebent per totes bandes».

L'humorista Toni Albà, «decebut» amb el rebombori que ha generat la seva piulada | Cedida

«A TV3 apareixen tertulians que no paren de dir-nos nazis»

L'humorista i actor català ha aprofitat l'entrevista per deixar un regalet a TV3 i recordar a la CCMA que «apareixen tertulians, alguns vinculats a Ciutadans, que no paren de dir-nos nazis o supremacistes» que segueixen apareixent a TV3 i ha afegit «amb això no passa res i menyspreen més de la meitat de la població de Catalunya». Així doncs, igual que van fer molts seguidors a través de les xarxes socials en conèixer l'acomiadament d'Albà de 'Polònia', ha volgut recordar les polèmiques paraules d'altres col·laboradors de TV3 com Jordi Cañas:

Tot i això, Albà ha demanat, a través de tot un seguit de piulades, no fer boicot al programa 'Polònia' perquè no seria just per tot l'equip que treballa en aquest programa i, a més, ha manifestat que aquesta acció només aconseguiria donar «ales als que voldrien tancar TV3». Per últim ha afegit que «si ens tanquen TV3 voldrà dir que el català, l'educació i tot el demés ja està tancat» i ha afegit que «cal fer pinya: les llibertats estan en joc».


Comentaris

envia el comentari