El format de 'Supervivientes' és criticat per les conseqüències físiques dels participants

Un català, primer confirmat de ‘Supervivientes’

El concurs està a punt de començar i la cadena està revelant les primeres confirmacions d'aquesta nova edició

'Supervivientes' s'apropa, després de moltes especulacions i rumors, les primeres confirmacions ja estan sortint a la llum. En aquest cas, ha estat el programa 'Mujeres y hombres y viceversa'  qui ha llançat l'exclusiva: un dels seus tronistes s'embarcarà en una aventura a Hondures.

Es tracta d'Albert Barranco. L'expretendent de Rym i posterior tronista seguirà els passos d'Omar Montes, guanyador de l'anterior edició, i ha afirmat que està molt il·lusionat amb l'oportunitat i es veu un possible guanyador, tot i que també ha admès que es troba molt nerviòs.

Barranco podria trobar-se amb la seva ex 

Albert Barranco també és conegut per mantenir una breu relació amb Violeta Magriñán, també extronista del programa. Ella és un dels noms que sona per participar en aquesta nova edició, després que l'any passat hagués d'abandonar a mitjan concurs per diversos problemes de salud. 

Barranco  s'afegeix així a la llista de famosos que gairebé segur posaran a prova els seus instinst de supervivència. Compartirà illa amb Rocío Flores, filla d'Antonio David, i amb Maite Galdeano, una de les col·laborades més polèmiques de la televisió. Altres possibles confirmacions  serien les del cantant i presentador Bertín Osborne, així com l'últim presumpte fitxatge estrella: Agatha Ruiz de la Prada. 

També et pot interessar...