Els col·laboradors de Sálvame durant un dels seus programes

Albert Barranco confirma el seu romanç amb Gloria Camila

L'extronista va confessar que es van trobar una nit durant una visita de la jove a Barcelona

 

La veritat de la ruptura entre Kiko Jiménez i Gloria Camila, només la saben ells dos.  No obstant això, després de quatre anys de suposada idíl·lica relació, des que la parella va anunciar la seva separació han estat moltes les informacions sobre infidelitat que han sortit al respecte.

Primer es va començar per una presumpta relació entre Kiko i Sofia Suescun, que el mateix Alejandro Albalá va confirmar la setmana passada a 'Sálvame'. Ara, un extronista de 'MYHYV', Albert Barranco, ha confessat al programa de Toñi Moreno que, efectivament, es va veure una nit amb Gloria. 

 

Una nit a Barcelona

Però amb veure's no hi va haver prou i els joves també s'haurien, com a mínim, petonejat. En aquest sentit, Barranco va explicar en el programa que «ella em va parlar, em va dir que anava de viatge a Barcelona i que si volia ens podíem veure. Vam quedar per sopar en un restaurant, no em va parlar de Kiko, un sopar normal». 

Amb la intenció d'acabar amb els rumors sobre la seva relació, Barranco va seguir explicant que: «Vam acabar de sopar i em va dir d'anar a prendre alguna cosa amb uns amics seus. Vam anar a un pub i després a una discoteca que estava al costat». Tanmateix, va seguir dient que va haver-hi «uns petons», tot i que no va voler profunditzar més i es va limitar a dir que «estic dient que hi va haver embolic, evidentment ens vam enrotllar». 

Barranco no va voler donar més detalls

Barranco estava disposat a explicar la veritat de què va passar, això sí, amb límits. «Si li ha estat infidel, no donaré pèls i senyals del que va passar. Va ser a la discoteca». Ara bé, preguntat per si van estar en el mateix hotel, el jove va sentenciar el tema dient que «jo no m'hi ficaré en això. Solament ens hem vist una vegada».

D'altra banda, també havien sorgit rumors que el pare de Gloria, José Ortega Cano, hauria trucat a Barranco perquè no confessés la trobada amb la seva filla.  En aquest sentit, el jove va explicar que: «A mi no em va trucar ningú, però va ser el seu pare qui va dir que jo era un xantatgista i que em volia demandar per haver-me aprofitat de la imatge de la seva filla. Li va dir a gent del programa».

Albert de 'Supervivientes', un altre possible amor de Gloria

Finalment, per si això no hagués estat suficient, Violeta va afegir que Gloria també hauria estat parlant durant un temps amb el concursant de 'Supervivientes' Albert. D'aquesta història encara no se saben més detalls i caldrà esperar a saber la reacció d'Albert i si, per la seva banda, Gloria vol aclarir totes les informacions que s'estan fent públiques sobre ella.

També et poden interessar...