El canvi radical d'Albert Barranco: ja no és com el recordes

L'exconcursant de 'Supervivientes' ha sorprès el seu seguidors d'Instagram

Albert Barranc al plató de 'Viva la vida'
Barranco sorprèn els seus seguidors amb un nou color de cabell | Telecinco

Albert Barranco reapareixia a televisió, després del seu pas per 'Supervivientes' amb un canvi radical de look. Un canvi que també va compartir a través de les seves xarxes socials: Havia guanyat 15 quilos i el seu cabell era de color ros platí. Un look que no va deixar ni als seus companys de televisió ni als seus seguidors d'Instagram indiferents malgrat que Barranco va demostra en tot moment que se sentia molt còmode amb aquest color. 

Segons sembla, aquest canvi de look no va ser suficient per a l'exsupervivent, ja que poc després s'ha deixat veure amb un nou canvi d'estil que encara és molt més cridaner que l'anterior.

Barranco ha escoltat els seus seguidors

L'exconcursant ha sorprès als seus fans amb el seu nou color de cabell i és que Albert ha decidit tenyir-se ni més ni menys que de color rosa. «Família cibernètica, els vostres desitjos són ordre», ha escrit en la publicació d'Instagram on compartia la seva nova imatge.

D'aquesta manera ha volgut deixar clar que ha llegit els comentaris dels seus fans on li demanaven que apostés per aquest to de cabell. Sens dubte, la seva opinió ha estat determinant perquè es decidís finalment per aquest canvi de look. Un nou color amb el qual se'l veu molt satisfet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Familia cibernética, vuestros deseos son órdenes

A post shared by ALBERT BARRANCO (@albertbcomas) on

Els seguidors de Barranco han omplert de comentaris aquesta publicació en tan sols uns minuts. La majoria dels seus seguidors asseguren que el nou look li queda molt bé i que ha estat tot un encert seguir els seus consells. Ana María Aldon, la seva companya de 'reality', no ha dubtat en comentar la imatge tot donant la seva opinió: «Oleeee què maco fill meu!».

Des que Barranco va tornar d'Hondures ha demostrat que el seu fort i el que millor se li dona són els canvis. És per això que està disposat a continuar amb ells i així seguir sorprenent els seus fans. Una forma particular d'agrair tot el suport que ha rebut durant el seu pas a l'illa.


Comentaris

envia el comentari