Albert Cavallé podria ser un candidat a entrar a ‘GH VIP’

El gigoló català estafador podria entrar al concurs més famós de Telecinco després d’haver estafat a més de 30 dones arreu d’Espanya

Imatge que Cavallé ha utilitzat a les xarxes socials
Imatge que Cavallé ha utilitzat a les xarxes socials | Xarxes socials

Telecinco torna a deixar al seu públic expectant per saber quins seran els famosos que formaran part de la nova edició de 'Gran Hermano VIP'. El concurs que començarà les pròximes setmanes comptarà amb la possible participació d'un dels personatges més polèmics, però no està relacionat amb el món del cor, sinó amb el de l'estafa.

Pràcticament tothom coneix a Albert Cavallé, però molt pocs s'imaginarien que podria estar a punt d'entrar a la casa de Guadalix de la Sierra com a concursant de 'GH VIP'. Ell és conegut arreu d'Espanya com «l'estafador de l'amor», ja que ha aconseguit estafar a més de 30 dones amb els seus encants.

D'estafador de l'amor a concursant de 'GH VIP'

De fet, la possibilitat que Cavallé formi part de 'GH VIP' estaria agafant força. De fet, el propi programa de Telecinco 'Socialité' presentat per María Patiño va apuntar que «el gigoló català estafador» seria un dels possibles participants.

Sembla que la vintena de denúncies de dones per estafa després de guanyar-se la confiança i l'afecte de les seves víctimes seria un reclam i no un impediment perquè Albert Cavallé acabés sent concursant de Telecinco.

Imatge d'arxiu d'Albert Cavallé, el gigoló estafador de Barcelona.
Imatge d'arxiu d'Albert Cavallé, el gigoló estafador de Barcelona. | Facebook

 

Cal recordar que el Jutjat Penal de Barcelona va acabar absolent-lo dels càrrecs per estafa i apropiació indeguda, ja que tots els casos denunciats no van ser considerats estafes suficients per considerar-se un delicte.

Una vida d'enganys i grans moments televisius

Ara, el fet d'haver sortit a tots els mitjans de comunicació i inclús haver protagonitzat una entrevista amb 'El programa del verano' de Telecinco, l'hauria portat fins a ser un dels rumors més ferms de participats per la nova edició de 'Gran Hermano VIP', on entren només famosos.

Però el seu nom no és l'únic que sona amb força per ser concursant, sobretot molts col·laboradors de 'Sálvame', com Lydia Lozano, Kiko Matamoros, Rafa Mora, Mónica Hoyos i Miriam Saavedra, a més d'Amador Mohedano, el germà de Rocío Jurado. I menys coneguda però també sorprenent es Pilar Abel, la catalana que fa anys que intenta demostrar que el seu pare es Salvador Dalí.


Comentaris

envia el comentari