'Los Espabilados', la nova sèrie d'Albert Espinosa

El rodatge del projecte original de Movistar+ començarà el 14 d'octubre i serà dirigida per Roger Gual

'Los Espabilados' la nova sèrie creada per Albert Espinosa
'Los Espabilados' la nova sèrie creada per Albert Espinosa | Movistar +

El 14 d'octubre començarà el rodatge de la nova sèrie original de Movistar +, creada per Albert Espinosa i dirigida per Roger Gual, 'Los Espabilados'. El projecte està inspirat en la novel·la d'Espinosa traduïda a 20 idiomes 'El que et diré quan et torni a veure' (Grijalbo) i els drets són de Pelones Producciones, SL. La sèrie constarà de 7 episodis i explica l'aventura d'un grup de joves que emprèn un viatge que canviarà les seves vides per sempre. El rodatge tindrà lloc a: Barcelona, Menorca, Ceret i Ischia.

Un grup de joves emprenen un viatge que els canviarà la vida

'Los Espabilados' explica la història de Mickey L'Angelo, Guada, Yeray, Lucas i Samuel, un grup de joves que escapen d'un centre psiquiàtric a la recerca del seu lloc al món. Malgrat els seus diagnòstics clínics, aquests nois s'enfronten a la vida amb humor i valentia perquè en el seu interior tenen clar que és la societat la que està malalta, i no ells.

Els nois emprendran un viatge per Europa per trobar al germà d'un d'ells, mentre es van enfrontant a les seves condicions mèdiques diàries. En aquesta sèrie gaudirem de les seves aventures, de la seva recerca per l'acceptació mentre treuen el màxim partit a les seves vides. Aquest grup d'amics pateix de malalties mentals, però per sobre de tot són uns nois espavilats i ho demostraran en cada episodi quan hagin de sobreposar-se als obstacles en aquesta aventura de vida.

'Los Espabilados'  és la nova sèrie, plena d'humor i tendresa, amb la qual Albert Espinosa retorna a la televisió després de l'èxit de 'Polseres Vermelles'.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari