Albert Espinosa es retira mediàticament i torna a la seva vida, d’allò més normal

Després de fer la seva última entrevista, busca un temps de descans perquè el seu cos «comença a estar molt cansat»

Albert Espinosa
Albert Espinosa es retira mediàticament i torna a la seva vida | CatalunyaDiari.cat

Albert Espinosa ha estat un lluitador des de sempre. Va ser als 13 anys que va ser ingressat per un càncer. Tenia només un 3% de possibilitats de sobreviure, però finalment en va sortir cinc anys més tard. Sempre porta amb ell la polsera vermella que li van donar com a pacient, la qual el va acompanyar durant la seva lluita contra el càncer i que després va donar nom a la seva exitosa sèrie ‘Polseres Vermelles’.

Espinosa va anunciar el passat dimecres al programa ‘El Hormiguero’ que el seu cos començava a estar cansat. «Els meus 50 anys seran els 90 d’una altra persona», deia com a justificació del seu retir.

«M’he de treure feina de sobre, no vull arribar tan cansat als 50»

Va voler fer-ho públic a través d’una entrevista televisada amb molta naturalitat i tranquil·litat, perquè no hi haguessin malentesos i ningú es pogués alarmar, va explicar ell mateix. Albert Espinosa seguirà en la seva carrera com a escriptor i guionista, però assegura que vol treure’s feina de sobre abans dels 50, i les entrevistes han estat el primer que ha decidit eliminar de les seves prioritats.

Espinosa tornarà a la seva vida tranquil·la i d’allò més normal al seu pis, on viu des de petit. Prefereix poder sortir amb els seus amics i gaudir de la família. El que ara mateix el fa més feliç són les seves nebodes, que són com les seves filles i hi dedica tot el temps que pot.

Retorn a la vida tranquil·la, però amb projectes sota el braç

El seu llibre ‘El millor d’anar és tornar’ va triomfar per Sant Jordi, com tots els llibres que ha publicat Espinosa. És per això que ha volgut tranquil·litzar als seus fans declarant a ‘El Hormiguero’ que segueix tenint novel·les, guions i diversos projectes en marxa.

Segons ha publicat elConfidencial, l'editorial 'Grijalbo', amb la qual Espinosa sempre ha publicat els seus llibres, assegura que l'escriptor és «com un rock star: allà on va, triomfa». El seu últim llançament 'El millor d'anar és tornar' va ser el llibre més venut de l'editorial el dia de Sant Jordi, i esperen poder seguir treballant amb ell durant molt de temps. 

‘Polseres Vermelles’, el seu gran èxit

‘Polseres Vermelles’ va ser la sèrie que va llençar a Albert Espinosa cap a la fama. Ell mateix explica que sempre porta a sobre la polsera vermella que li van donar a l’hospital quan va ser ingressat de nen pel càncer que va patir.

Com a anècdota, sempre explica que en un viatge a Itàlia, en una piscina un noi li va dir que li recordava al Leo, el protagonista de ‘Braccialetti rossi’ (el títol de la seva sèrie en italià). Assegura que li va fer molta il·lusió, ja que reconeix haver-se inspirat en ell mateix per a crear al Lleó.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari