IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Albert Om, entregat a Bob Pop: «Es despulla cada vegada que parla»

El subdirector de 'Late Motiv' va confessar que pateix esclerosi múltiple i Albert Om ha volgut elogiar la seva acció

Albert Om
Albert Om ha elogiat la figura de Bob Pop, que ha confessat que pateix esclerosi múltiple | CatalunyaRàdio

Albert Om és d’aquells periodistes que es fan escoltar. Ja sigui per la seva credibilitat, la seva manera d’explicar les coses o el seu bon nom com a periodista, el presentador de l’’Islàndia’ de Rac1 gairebé sempre és escoltat. I, en aquesta mateixa línia, com no escoltar-lo —en aquest cas, llegir-lo— després de dedicar una preciosa carta oberta a Bob Pop, el subdirector de ‘Late Motiv’ que la setmana passada va revelar que patia esclerosi múltiple.

Om, en una carta al diari ‘ARA’, defineix la mà dreta de Buenafuente com una «vedet intel·lectual» i va més enllà en explicar: «Es despulla cada vegada que parla. És algú que eleva el nivell del discurs públic i l'humanitza. En totes les seves reflexions, hi apareix el nen que va ser o l'adult adolorit que és ara, amb les seves debilitats, que són també les nostres».          

Bob Pop, una vedet intel·lectual

El mateix Albert Om, que reconeix que Bob Pop pot arribar a enganyar inicialment per «l’estridència i les coloraines que vesteix», es desfà en elogis cap al col·laborador de Buenafuente en reconèixer: «Tant pot retratar el creixement de l'extrema dreta franquista recordant el 'bullying' que li feien de petit com elogiar l'última pel·lícula d'Almodóvar –'Dolor y gloria'– i deixar anar que l'esclerosi múltiple cada vegada li fot més la punyeta per escriure o per caminar».

Una crítica al clic fàcil

Finalment, però, el mateix Albert Om també en té per als mitjans digitals i critica l’ús que han fet de la notícia sobre la malaltia de Bob Pop. «Els diaris digitals que busquen clics desesperadament van plens de titulars tipus ‘Bob Pop confiesa en directo su enfermedad’, ‘La valiente y aplaudida revelación de Bob Pop’», diu Om.                


Comentaris

envia el comentari