Albert Om confessa que de petit volia ser quiosquer

El periodista ha concedit una entrevista a ‘El món a RAC1’ on ha fet un repàs a la seva trajectòria professional i ha mostrat la seva opinió sobre diversos temes d’interès

Albert Om
Albert Om ha confessat que de petit volia ser quiosquer | Cedida

Albert Om ha confessat que, de petit, tenia el somni de ser quiosquer. Una declaració que pot resultar una mica sorprenent, però que realment té tot el sentit del món ja que, tal com el periodista ha explicat, «al poble la informació era davant del quiosc i a dins hi havia de tot per llegir». D’aquesta manera, queda clar que la passió del presentador sempre ha estat escriure i poder treballar a la premsa.

Aquestes declaracions s’han produït en el marc d’una entrevista que l’osonenc ha concedit a ‘El món a RAC1’, on ha aprofitat per parlar de la seva llarga trajectòria professional i ha opinat sobre diversos temes d’interès actuals.

Om va començar la seva carrera a Ràdio Taradell

Així les coses, els inicis d’aquest conegut periodista es van produir a Ràdio Taradell i, tal com ha explicat el mateix Om, «vam fer de tot, fins i tot una final de Copa Barça-Madrid amb una tele en blanc i negre de 14 polzades». Després, el camí de l’osonenc es va allunyar del món de la ràdio fins que anys després va participar, precisament, en un programa de RAC1 anomenat ‘Dies tontos’.

I, malgrat que poc després Albert Om va començar a dirigir i presentar el programa radiofònic ‘L’hora del pati’ — una feina que es va allargar durant 4 anys—, el periodista ja havia començat a adquirir popularitat gràcies a l’espai televisiu ‘Malalts de tele’ de TV3.

Amb els pas anys, la seva presència en el món dels mitjans va anar augmentant, fins a convertir-se en una de les cares més conegudes del panorama actual, formant part de programes com ‘El club’ o ‘Islàndia, l’espai que condueix des de l’any 2016.

 

Creu que la política ha envaït espais que no li pertanyien

Però Albert Om no només ha visitat ‘El món a RAC1’ per parlar de la llarga trajectòria professional que arrossega a l’esquena, sinó que també ha donat la seva opinió sobre temes tan polèmics com l’excessiva presència de la política en els mitjans de comunicació. En aquest sentit, ha manifestat que la política ha acabat envaint espais que no li pertanyien, un fet que «satura i fa que no hi hagi coses diferents».

El periodista va més enllà, i confessa que avui dia «tots anem pel mateix lloc, busquem el titular», quelcom que no acaba de satisfer l’osonenc. Per aquest motiu va sorgir la idea del programa que presenta actualment, ‘Islàndia’, el qual «neix de la necessitat personal» de parlar de quelcom diferent.

Opina que Cristina Puig «és una gran periodista»

Cristina Puig va coincidir amb Albert Om a 'El club' i a 'Jo vull ser' | TV3

Sobre la incorporació de Cristina Puig al programa FAQS, Om declara que «és una gran periodista», tot i que «hi ha hagut un canvi precipitat que necessitava unes explicacions que no s’han donat».  


Comentaris

envia el comentari