YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Albert Rivera va ser jurat en un ‘talent show’ de política de Cuatro

El programa era 'el comecocos' i, juntament amb Mercedes Milá, buscava el millor orador

Albert Rivera, jurat del concurs sobre política 'el comecocos' de Cuatro
Albert Rivera va participar en el concurs sobre política 'el comecocos' de Cuatro | Mediaset

Albert Rivera continua atraient tots els focus d’atenció i no precisament per la política. Tot i el període d’eleccions que acaba de passar, el líder de C’s ha estat protagonista de molts titulars per la seva relació amb la cantant Malú i ara per un sorprenent fet del seu passat. Concretament per haver participat en un ‘talent show’ de Cuatro l’any 2011

‘El comecocos’ es va estrenar el 21 de novembre del citat any, emès a Cuatro totes les tardes de dilluns a divendres i presentat per la catalana Ruth Jiménez. Aquest programa era un concurs de talents sobre política on els participants devien demostrar la seva capacitat oratòria, convencent l’espectador amb el seu discurs tot defensant diferents postures.

Albert Rivera va formar part d’un concurs de televisió

Albert Rivera i Merdeces Milà, jurat del concurs sobre política 'el comecocos' de Cuatro
Albert Rivera i Merdeces Milà, jurat del concurs sobre política 'el comecocos' de Cuatro | Mediaset

En aquell moment Albert Rivera estava començant la seva carrera política al Parlament a Barcelona i ja havia guanyat diversos tornejos nacionals de debats. Per això probablement va ser escollit per formar part del jurat al ‘comecocos’, compartint posició amb la periodista catalana Mercedes Milà. Els dos membres del jurat fins i tot van protagonitzar alguna discussió divertida, ja que no sempre estaven d’acord amb les decisions de l’altre.

‘El comecocos’ es va cancel·lar en menys d’un mes, el 16 de desembre del mateix any, però va quedar com el programa de televisió amb el plató més alt del món, ja que el públic estava format per un total de 700 persones, representant el jurat més gran que ha tingut mai un programa televisiu. En aquest ‘talent show’ participaven sis concursants que s’enfrontaven per convertir-se en el millor orador del país, sent valorats per Albert Rivera i Mercedes Milà, tot i que l’última paraula la tenia el públic.

A Telecinco es pot recordar aquest concurs gràcies a un vídeo que han publicat a la seva pàgina web. En ell apareix Albert Rivera i un dels seus consells va ser: «No es venç per cridar més ni per trepitjar-se, es venç per donar arguments». A més a més, el líder de C’s també assessorava els participants del programa, per exemple dient-los que cal pensar abans de fer un discurs: «No guanyarà qui digui més paraules, sinó qui més convenci i més credibilitat tingui», lamentant fins i tot que «alguns van aconseguir que un minut se li fes etern».


Comentaris

envia el comentari