Dues presentadores insinuen que Albert Rivera ha de ser molt bo al llit

El programa ‘Deforme semanal’ ha parlat del que seria tenir una relació amb el líder de ciutadans i han insinuat que és un farsant en l’amor

Les presentadores de 'Deforme semanal' insinuen que Albert Rivera ha de fer l'amor fenomenal | LA COCTELERA

‘Deforme semanal’ és un programa ofert per Isa Calderón i Lucía Lijtmaer que s’emet a ‘Público TV’  i que pretén ser «un programa cultural i polític presentat per dues dones feministes i combatives, allunyat de la perspectiva masclista regnant», tal com declaren les mateixes presentadores.

Les claus del programa són l’humor, la ironia, la mordacitat i sobretot el desvergonyiment de les seves presentadores, que analitzen l’actualitat des del prisma de dues feministes, sempre amb un toc de mala bava, que caracteritza tant a Calderón com a Lijtmaer.

Albert Rivera ho hauria deixat amb Beatriz Tajuelo al mes de novembre | Gtres

 

La solteria d’Albert Rivera, tema estrella

En la darrera entrega d’aquest ‘late night’ un dels temes estrelles a tractar ha estat la solteria d’Albert Rivera, que des que ho va deixar amb Beatriz Tajuelo s’ha convertit en objecte de desig de personatges televisius com Alba Carrillo, Mònica Hoyos o Tamara Falcó.

Les presentadores de ‘Deforme semanal’ han volgut aprofitar aquest ‘boom’ per parlar del líder de Ciutadans, les seves virtuts i les que no ho són tant: «Algunes pensareu que és bona notícia que estigui solter, però és una notícia terrorífica, perquè és la típica parella amb la qual comences a sortir quan vols centrar el cap. Però és mentida!», comenta una de les presentadores.

La seva companya continua: «Quan surts amb algú com Albert Rivera penses que estàs centrant el cap i que deixes de sortir amb guitarristes, cantants, escriptors maleïts i periodistes precaris». En aquest moment ambdues periodistes fan una llista de les suposades virtuts del polític: «És un home recte, un home que t’escolta, que té cotxe i moto per dur-te a prendre un xampany amb Juan Carlos Girauta».

Isa Calderón: «Amb Albert Rivera et donen ganes d’envellir i madurar... Mentida també!» | Deforme Semanal

 

«Té pinta de fer l’amor fenomenal»

Les dues presentadores continuen aquest diàleg assegurant que «amb Albert Rivera et donen ganes d’envellir i madurar... Mentida també!» i en aquest moment Lijtmaer i Calderón inicien una llista sobre els contres d’Albert Rivera: «És un ‘pijo’ dolent, un ‘vull i no puc’, perquè els ‘pijos’ no van vestits d’Hugo Boss. És un impostor i un farsant en totes les dimensions, sobretot en l’amor».

La conversa d’ambdues presentadores arriba al seu punt àlgid afirmant que «és el típic que un coneixeu, us fascineu, feu l’amor fenomenal, perquè és horrible admetre-ho i em fot, però té pinta de fer l’amor fenomenal», diu entre riures Isa Calderón i termina afegint «però després et diu que vol una relació oberta».


Comentaris

envia el comentari