ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

Albert Salazar, de 'La Riera' sorprèn amb el seu nu integral a la platja

L'actor, conegut pel seu papar com a Marçal Muntaner no ha dubtat en mostrar-se a través de les xarxes socials
Albert Salazar va ser actor a la sèrie de TV3 'La Riera' | CCMA

 

L'actor català Albert Salazar, conegut pel seu paper com Marçal Muntaner, el jove cuiner de 'La Riera', ha esdevingut notícia per les seves fotografies pujades de to a les xarxes socials. El vallesà compta amb 20.000 seguidors a Instagram i sempre comparteix la seva vida amb ells a través de nombroses fotografies. I ara que ha arribat l'estiu, ha decidit mostrar les seves imatges a la platja, però amb una particularitat: en elles surt nu.

 

 

Sembla que l'actor practicaria el nudisme i per això ha compartit diverses fotografies on se'l pot veure completament nu. Però evidentment, i amb la intenció d'evitar la censura a les xarxes socials, Salazar posa de manera estratègica o inclús afegeix després una icona al lloc adequat per assegurar que les seves imatges passen el filtre de la censura. 

 

 

Cal destacar que a part de ser conegut pel seu paper a 'La Riera', Albert Salazar segueix en actiu intentant-se fer un lloc entre els grans teatres catalans. De fet, ja va guanyar el premi Butaca al millor actor per l'obra 'A.K.A' i el guardó Revelació dels Premis de la Crítica.

 

També et pot interessar...