ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

El suposat fill del rei Joan Carles, Albert Solà, concursant de 'GH VIP 7'

La pròxima edició del programa s'estrenarà el 15 de setembre
Albert Solà podria ser un dels pròxims concursants de la nova edició del reality | CatalunyaDiari.cat

 

Un cop finalitzat el programa de supervivència per excel·lència de Telecinco, 'Supervivientes 2019', la cadena ja està pensant i preparant al detall la pròxima emissió del seu reality més famós, 'GH VIP', que arribarà a la seva setena edició. Ara per ara, està previst que la nova edició s'estreni el diumenge 15 de setembre. 

 

Tot i que encara no hi ha res confirmat, són molts els noms que sonen amb força com a possibles concursants del reality, un d'ells és el d'Albert Solà, el suposat fill del rei Joan Carles, segons recull 'Lecturas'. Solà fa temps que demana que el rei emèrit el reconegui com a un dels seus fills quelcom que encara no ha passat.

 

Solà demana 4.000 euros setmanals

El possible nou concursant de 'GH VIP' és de la Bisbal, Girona, on treballa com a cambrer. Solà però demana una quantitat de 4.000 euros setmanals per a entrar al programa i conviure amb la resta de participants a Guadalix. Solà parla del «meu pare» per referir-se al rei emèrit a les entrevistes, al rei Felip l'anomena «el meu germà» mentre que es refereix a «la meva neboda» quan parla de la princesa Leonor.

 

Terelu i Alejandra Rubio també són dos dels noms que sonen amb força  | Mtmad

 

Terelu Campos i la seva filla Alejandra

A part del de Solà, hi ha dos noms més que podrien formar part de la setena edició del reality: Terelu Campos i la seva filla Alejandra Rubio. Una representant hauria contactat amb les dues per fer-los-hi una oferta per passar la tardor a Guadalix. Tots aquests noms s'uneixen als d'Anabel Pantoja, Mila Ximénez, Carmen Gahona, Kiko Jiménez, l'exparella de Gloria Camila Ortega, i Ángela Ponce. Tots ells són els principals candidats a formar part de la casa a partir del pròxim 15 de setembre.

 

També et pot interessar...