«Puc dormir tranquil·la»: L'alegria de Rocío Flores pel triomf legal del seu pare

Després que Antonio David 'guanyés' la demanda que va interposar contra Rocío Carrasco, la seva filla li va dedicar unes doloroses paraules

Després que Rocío Carrasco hagi relatat la dolorosa forma en què va perdre als seus dos fills, Rocío i David Flores, en aquest nou capítol prossegueix amb la batalla judicial que fa anys que lliura contra el seu exmarit, Antonio David.

Rociíto assegura que no va ser ella la que va prendre la decisió de denunciar-lo per maltractament de gènere. «Li vaig posar una denúncia a la plaça de Castilla per lesions psicològiques i és la pròpia sala qui ho envia al jutjat de violència de gènere d'Alcobendas. Jo no soc qui denuncia aquest ésser», ha explicat en el seu documental.

A més, afegeix que no va voler anar a un psiquiatre «perquè no volia que aquest senyor pogués agafar-se a això per a treure'm als meus fills».

En aquest judici, Carrasco relatava l'infern que havia viscut durant més de vint anys. «Els ha posat en contra meva, ha portat a la meva filla perquè em pegui una pallissa. No em deixa viure. Aquest senyor ha fet que els meus fills m'odiïn, m'ha privat del seu amor i el seu afecte. Ho ha fet en privat i en públic. No m'atreveixo a sortir al carrer», narra entre llàgrimes en els famosos àudios que es van filtrar a la premsa.

A més, també aportava informes psicològics refutats per especialistes, on deixava patents els danys que el pare dels seus fills li havia arribat a causar al llarg dels anys.

En ells, queda estipulat que Carrasco «descriu un estat d'ànim disfòric amb afectació emocional, ressonància emocional congruent davant les situacions que refereix haver patit d'assetjament i manipulació de la seva imatge pública, per part del pare dels seus fills, sent menyspreada i humiliada en els seus valors maternals, que descriu un patró de símptomes ansiosos-depressius que poden connectar-se clínicament amb els fets denunciats».

Lamentablement, el cas quedava arxivat per falta de proves, i Antonio David presumia d'haver estat absolt per la justícia. Una cosa, que Rociíto desmenteix, al·legant que «no pots ser absolt si no t'ha jutjat».

«No senyors. Perquè un estigui absolt ha d'haver estat jutjat. I ell no ho ha estat així que no ha estat absolt de res. El procediment està sobresegut provisionalment», ha recalcat Rociíto en la seva docu-sèrie desmentint aquesta informació que tots donaven per certa.

No obstant això, queda clar que per a la seva filla s'ha demostrat de forma molt clara que el seu pare és innocent, i així ho compartia a xarxes socials. Així, el 2017 Rocío Flores manifestava l'enorme felicitat que sentia després que Antonio David 'fos absolt' dels càrrecs per maltractament.

Unes paraules que, sens dubte, li han fet molt de mal a Carrasco, ja que la seva filla es posicionava un cop més en contra seva.

«Per fi puc dir que s'ha acabat el malson que portem vivint gairebé dos anys, d'incertesa i dolor, dono per finalitzada l'etapa més dolorosa que he tingut. He rebut la millor notícia que m'han donat mai, ja puc dormir tranquil·la sabent que dormiràs cada nit amb nosaltres. Enhorabona, Antonio David, per aquesta batalla guanyada, la més frívola i dolorosa», escrivia a Instagram deixant clar que el seu pare té el seu total suport.

Així i tot, el que ningú tenia en compte és que tot l'enrenou generat amb el documental podria ser suficient per a reobrir el cas, que en el seu moment quedava arxivat. I és que amb la quantitat de documents que ha aportat Carrasco visualment, és innegable —tal com corroboren molts experts— que el punyent testimoni és més que vàlid.

Just per això, la filla de 'la més gran' insisteix que segueix confiant en la justícia, i espera que algun dia el pare dels seus fills rebi una sentència justa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari