Alejandra Rubio, filla de Terelu Campos, penedida després de carregar contra 'Sálvame' a les xarxes socials

La filla de Terelu Campos li va donar «m'agrada» a diversos comentaris que atacaven de forma molt dura als col·laboradors de 'Sálvame'. Diu estar profundament penedida

Alejandra Rubio paseando por las calles de Málaga
Alejandra Rubio passejant pels carrers de Màlaga | GTRES

Tots creien que Andreíta, la filla de Belén Esteban, s'anava a convertir en el personatge mediàtic més perseguit després de complir els 18 anys, però no està sent així. En el seu lloc, ha sorgit una nova jove a les portades de les revistes i aquesta no és una altra que Alejandra Rubio, la filla de Terelu Campos.

Després d'aconseguir la majoria d'edat, va protagonitzar la portada d''Hola' al costat de la seva mare i des d'aquest moment les càmeres no han parat de seguir-la. De fet, s'ha vist passejant pels carrers de Madrid en companyia del seu nuvi Álvaro, sempre en una actitud molt afectuosa.

Nova estrella mediàtica 

Fa pocs mesos que surten junts, però tots dos s'hauran d'acostumar a aquesta nova vida lluny de l'anonimat. Aquest Dj sevillà no ha pogut evitar el que ha sigut el primer error d'Alejandra en la seva vida pública.

Sembla que la jove va donar m'agrada a les xarxes socials a diversos comentaris que atacaven directament als col·laboradors de 'Sálvame', i de forma molt dura. Això ha aixecat sospites de diversos usuaris, que no han dubtat en informar del que ha succeït a Kiko Hernández.

La filla de Terelu, molt penedida

No obstant això, Alejandra s'ha penedit immediatament i així l'hi ha comunicat a Mila Ximénez, qui l'ha trobat plorant desconsolada.

D'altra banda, el nou estel mediàtic va cometre el mateix error amb un comentari referit a la filla de Belén Esteban. D'aquesta forma, Mila ha declarat el següent: «ha demanat perdó, diu que és un error, per ella Andrea és com una germana», i assegura que Alejandra estava profundament afectada pel succeït.


Comentaris

envia el comentari