Alejandra Rubio al plató de La isla de las tentaciones

Alejandra Rubio, obligada a deixar el plató de Telecinco en directe

La filla de Terelu Campos ha estat víctima d'una broma pesada de Torito al plató de 'Viva la vida'

Aquest diumenge, 30 de maig, Alejandra Rubio ha viscut un dels moments més vergonyosos de la seva carrera televisiva. La filla de Terelu Campos ha estat víctima de les bromes de Torito, que ha aparegut al plató de 'Viva la vida' disfressat de Rocío Jurado amb la intenció de retre-li homenatge. No obstant això, Alejandra Rubio ha decidit abandonar el plató per vergonya.


Torito és un personatge que sempre ens sorprèn, fins i tot a la presentadora i als col·laboradors, que mai saben de quina manera revolucionarà el plató. Ara bé, Alejandra Rubio no ha estat d'acord amb l'actitud del col·laborador i ha decidit aixecar-se de la cadira i deixar el programa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El moment més vergonyós d'Alejandra Rubio

Torito ha començat la seva secció disfressat de Rocío Jurado amb el propòsit de retre-li un homenatge molt particular. El col·laborador ha preparat un joc en què la resta de companys havien d'endevinar el títol de diferents cançons. Amb tot això, Torito ha agafat dels braços a Carmen Borrego i l'ha sacsejat com si fos un ninot, la qual cosa ha deixat sense paraules a la germana de Terelu.

«Perdona, reina, és que m'animo amb Rocío», s'ha justificat Torito. «Ves-te'n a la merda! És que m'has fet pols, em fa mal la costella... Una cosa és una broma i una altra cosa és fer mal», s'ha queixat la filla de María Teresa Campos. «No ho veig necessari. És que sempre em toca a mi. A veure si un dia li toca a un altre. Ara he d'estar veient aquestes imatges tres mil anys. No em ve de gust», ha lamentat Borrego.

Per treure ferro a l'assumpte i fer-li entendre a la seva tieta que ha de tenir més sentit de l'humor, Alejandra Rubio ha volgut que Torito li faci el mateix. Així doncs, el col·laborador l'ha agafat en braços i ha començat a sacsejar-la amb tanta força fins que finalment se li ha vist la roba interior.

Abandona el plató

Alejandra Rubio, completament angoixada i avergonyida, ha tornat al seu lloc mentre Kiko Matamoros ha afirmat que «se li ha vist tot». En aquest moment, la col·laboradora no ha pogut dissimular el disgust i ha decidit abandonar el plató de 'Viva la vida' per intentar tranquil·litzar-se.

Uns minuts després, Alejandra ha tornat al programa molt més tranquil·la i amb una altra actitud: «M'he espantat perquè de cop i volta he vist que se m'estava veient tot. He sortit dels nervis, però tant de bo tot a la vida fos això. És el karma perquè m'he rigut de la meva tieta i m'ha tocat a mi», ha manifestat. 

Crítiques a Torito

Els espectadors tampoc han vist amb bons ulls l'actitud de Torito. Alguns ho han viscut com un moment graciós, però molts altres consideren que ha estat una falta de respecte.

«El que ha fet avui amb Alejandra és una vergonya, acomiadat ja», «S'ha passat tres pobles i els següents», «Torito és el típic que va de graciós i realment és el pesat del grup al qual se'l truca per pena, però tots intenten evitar-lo. Algú hauria de parar-li els peus. Les 'bromes', quan creen un perjudici a una altra persona, deixa de ser una broma i es converteixen en una pu***», són algunes de les crítiques que ha rebut Torito a les xarxes socials.