IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Alejandro Abad es burla de ciutadans xinesos preguntant-los pel procés català

El cantautor i productor musical ha gravat un vídeo a la ciutat de Xangai preguntant per la independència de Catalunya

El cantautor Alejandro Abad ha preguntat a ciutadans xinesos sobre el procés
El cantautor Alejandro Abad ha preguntat a ciutadans xinesos sobre el procés | Twitter

El procés independentista acostuma a generar opinions de tota mena a Catalunya i Espanya però el que no és habitual és sentir que pensen els habitants d’altres països. Potser per aquest motiu, el cantautor i productor musical Alejandro Abad ha cregut que era bona idea preguntar sobre aquest tema a alguns ciutadans xinesos a la ciutat de Xangai.

Abad ha penjat al seu Twitter un vídeo on se’l pot veure interactuar amb diverses dones xineses amb qui parla, entre riures, de la independència de Catalunya. Les participants en la gravació, lògicament, no entenen res del que el músic els hi diu però aquest es burla d’elles subtitulant les seves teòriques respostes.

«No troben pokémon (Puigdemont), se’ls hi va escapar»

Amb el seu telèfon a la mà, i després d’explicar-nos quina és la seva intenció, Alejandro Abad comenta com una senyora diu que «Catalunya té un problema» i escriu que «s’ho carregaran tot». Uns instants després, una altra dona apareix en el vídeo i, segons Abad, afirma: «Som 1.500 milions i ens respectem».

Burlant-se d’elles, el cantant d’origen xilè explica que els xinesos s’han adonat que «aquest és el problema que tenim» a Espanya. Un nou subtítol afegeix que «no troben a pokémon (Puigdemont), se’ls hi va escapar». Mentre continuen apareixent altres ciutadans xinesos a les imatges, Alejandro Abad continua amb la broma mentre també ell és gravat pels seus interlocutors amb els seus mòbils.

«Jo vull ‘aplendle’ català, m’agrada el pa amb tomàquet»

El cantant explica, mentre les senyores xineses continuen rient, que «això és el que opinen a la Xina del problema independentista català». Abans d’acomiadar-se i deixar de gravar, Alejandro Abad encara ens tradueix un nou comentari de les protagonistes de les imatges: «Jo vull ‘aplendle’ català, m’agrada el pa amb tomàquet i també el cocido madrileny»

En els últims moments de la gravació, Abad diu adéu a les senyores que li continuen parlant mentre ell els hi contesta, novament amb un clar to de burla, «totalment d'acord, totalment d'acord».  


Comentaris

envia el comentari