Alejandro Albalá trenca amb Sofía Suescun en directe al plató de 'Supervivientes'

Les mostres d'afecte entre ambdós han anat a més

Alejandro Albalá, cansado de la actitud de Sofía en 'Supervivientes'.
Alejandro Albalá, cansat de l'actitud de Sofía a 'Supervivientes'. | Telecinco

La relació entre Alejandro Albalá i Sofía Suescun penjava d'un fil després que ella entrés a 'Supervivientes' i conegués a Logan, un dels altres joves participants d'aquesta edició. A mesura que ha anat avançant el 'reality', cada vegada ella s'ha mostrat més encapritxada amb el seu company o contrincant.

Mentre que ella lligava amb Logan, la seva parella la defenia des de plató. Tanmateix, els últims gestos que ha tingut Sofía cap a l'altre concursant han traspassat la línia per ser massa afectius. «Que et menjo», li va dir la filla de Maite Galdeano al participant. Unes paraules que se sumaven a tots els anteriors gestos d'ella que feien Albalá marxés dessolat del plató.

La dura decisió d'Albalá en directe 

Després d'escoltar les paraules de la seva parella, l'ex de Chabelita va demanar pas a Jorge Javier Vázquez per prendre en directe una decisió molt important que no deixaria ningú indiferent: «Doncs a mi això ja em cansa massa. Ja ho vaig dir el diumenge i ja vau veure com vaig sortir del plató que no puc aguantar més això».

El jove va dir el que pensava sobre Sofía i els seus familiars en ple directe: «Fins avui dia he donat la cara com he pogut, defenent inclús allò que era indefensable, però això de 'Et menjo' i la resta, jo crec que avui dia la meva relació amb Sofía també està acabada perquè a banda d'aguantar això també haig d'aguantar la seva família inclús ficant-me verd a la televisió».
 

El gesto de Sofía que ha hecho estallar a Alejandro.
El gest de Sofía que ha fet esclatar a Alejandro. | Telecinco

Kiko Hernández ja ho va dir

Kiko Hernández ja va alertar sobre la fi de la relació d'ambdós, afirmant que Alejandro acabaria deixant-ho amb Sofía aquest dimarts, 27 de març: «M'he assabentat perquè Alejandro Albalá s'ho ha comentat a un íntim amic seu que m'ha trucat durant aquesta publicitat». El col·laborador ha donat amb el clau.


Comentaris

envia el comentari