Alejandro Albalá no serà concursant de la nova edició de 'Supervivientes'

Va ser el primer concursant confirmat de 'Supervivientes 2019', però la seva entrada a 'GH DÚO' va capgirar els seus plans

Alejandro Albalá no participarà a 'Supervivientes'
Alejandro Albalá no participarà a 'Supervivientes' | TELECINCO

L’imminent inici del ‘reality’ ‘Supervivientes’ està sacsejant l’actualitat de la premsa rosa i deixant molts interrogants per desvelar. Un d’ells era saber si el finalista actual de ‘GH DÚO’ Alejandro Albalá, participaria en el programa ‘Supervivientes’. La periodista Beatriz Cortázar era l’encarregada de desvelar aquesta incògnita: Alejandro Albalá no participarà en la nova edició ‘reality’ que està a punt de començar.

 

 

Albalá, primer concursant confirmat per a 'Supervivientes 2019'

D’on venia aquesta incògnita? Doncs del programa 'Supervivientes', quan l’any passat, ja va confirmar el primer concursant de ‘Supervivientes 2019', que seria Alejandro Albalá, després que aquest viatgés a Hondures on estava concursant Sofía Suescun, per cantar-li les quaranta sobre el flirteig que aquesta portava a terme amb un altre concursant de l'illa.

 

Després d’arribar ell a l’illa, i de deixar-li ben clar que la seva relació estava acabada, Sofía va guanyar el concurs i posteriorment van tornar a estar junts, tot i que al final la cosa no va sortir bé i ara havien entrat a concursar a ‘GH DÚO’ com a exparella.

 

Alejandro Albalá no participarà a 'Supervivientes'

Alejandro Albalá va rescindir el seu contracte amb 'Supervivientes'
Alejandro Albalá va rescindir el seu contracte amb 'Supervivientes' | INSTAGRAM

 

Ara, l’audiència ha pogut sortir de dubtes sobre la seva futura presència en el ‘reality’ de supervivència d’enguany, ja que Beatriz Cortázar ha afirmat que Alejandro no hi participarà tal com s’havia anunciat l’any passat. Segons ha explicat la periodista, tot i que ell ja tenia el contracte firmat amb ‘Supervivientes’ per a concursar aquesta pròxima edició, quan a Albalà li van trucar per participar a ‘GH DÚO’, ell va rescindir el contracte que tenia amb ‘Supervivientes’ per poder-hi participar.

Beatriz també ha volgut aclarir alguns rumors que apuntaven a la possibilitat que Alejandro entrés a ‘Supervivientes’ després d’acabar ‘GH DÚO’, cosa que, tal com ella ha explicat, és inviable per qüestions de salut. ‘Supervivientes’ començarà d’aquí a uns dies, per tant, no seria adequat que després d’estar aïllat durant tres mesos, ara Albalà tornés a afrontar un altre aïllament en unes condicions molt dures sense haver reposat mentalment i físicament durant un cert temps prudencial.

 

 

Comentaris

envia el comentari