Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Nuet renuncia a l'acta de diputat i confirma el fitxatge per ERC

ÚLTIMA HORA

Detenen un jove per segrestar una dona al Montsià

Alejandro Albalá reclamarà la seva part dels béns de guanys a Chabelita

La filla d'Isabel Pantoja i el jove ja van iniciar els tràmits legals per divorciar-se
Chabelita i Alejandro Albalá, enxampats a l'aeroport. | Cedida

 

Des que va contreure matrimoni amb Chabelita en 2016, Alejandro Albalá no ha deixat d'acaparar titulars. Després de la seva ruptura, tots dos es troben immersos en una sèrie de polèmiques i en un procés legal per formalitzar la seva separació que no semblen tenir fi i sobre el qual el jove ha decidit fer un pas endavant.

 

Segons ha pogut saber 'Informalia', l'advocat d'Albalá ha inscrit l'enllaç en el Registre Civil de Madrid perquè aquest tingui tots els drets civils del matrimoni. D'aquesta manera, el jove podrà reclamar a la filla d'Isabel Pantoja la meitat dels béns de guanys.

Albalá evita així incórrer en un delicte de bigàmia

Pel que sembla, el lletrat ha decidit iniciar els tràmits de manera unilateral perquè així Alejandro pugui reclamar el 50% de la liquidació dels béns de guanys, una decisió que va venir motivada per la demanda que Isabel Pantoja va interposar contra ell la seva mare, Paz Guerra, per vulnerar el seu dret a l'honor i a la intimitat.

 

D'altra banda, en cas d'aconseguir el registre del matrimoni a Espanya, Alejandro també es cobriria les esquenes en cas que torni a casar-se, ja que donat el cas podria incórrer en un delicte de bigàmia, sentenciat amb penes d'entre sis i dotze mesos de presó.

 

El 23 de juny de 2016 Alejandro i Isa es van donar el «sí, vull» en secret davant un jutge i quatre testimonis a Cancun, on van contreure matrimoni civil.

 

Després de trencar la seva relació de forma definitiva, tots dos van iniciar un llarg procés de divorci que podria arribar a la seva fi aquest 3 d'abril, quan tots dos es veuran les cares en els jutjats.

Alejandro suma una altra polèmica ruptura sentimental

Després de la seva ruptura amb Chabelita, el jove va iniciar una relació amb la guanyadora de 'Gran Germà 16' Sofia Suescun, qui es troba actualment participant en el 'reality' de Telecinco 'Supervivents' i que el jove va decidir donar per finalitzada en directe recentment.

 

«Crec que fins ara he donat la cara com he pogut i he defensat l'indefensable, però ja no puc més», assegurava Alejandro aquest dimarts a Jorge Javier Vázquez en el plató de 'Supervivents 2018', afegint que «avui en dia» considera que la seva relació amb ella «està acabada».

 

Una decisió que ha pres en veure el comportament de Sofia al programa i rebre durs comentaris per part d'ella i de la seva mare, Maite Galdeano. Entre uns altres, la navarresa va arribar a tontejar amb el seu company de 'reality', Logan, i a dir-li que, en cas de no tenir parella, es casaria amb ell.