Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Alejandro Albalá revela que Chabelita hauria sigut infidel a Alberto Isla

L'exmarit de la filla d'Isabel Pantoja va parlar a 'Sábado Deluxe' i va sorprendre a tots amb una nova informació
Alejandro Albalá torna a atacar Chabelita | Cedida

 

Sembla que les coses tornen a complicar-se per la filla d'Isabel Pantoja. Mentre Chabelita gaudia aquest cap de setmana de la celebració del bateig de la seva neboda Carlota a Sevilla; el seu exmarit, Alejandro Albalá, ha anat a 'Sábado Deluxe' i ha donat a conèixer una informació que no ha deixat a ningú indiferent.

 

Segons ha revelat el jove, la seva exdona hauria passat la nit amb un amic íntim de Kiko Rivera una setmana abans de viatjar a Hondures per visitar la seva parella Alberto Isla - que es troba participant a 'Supervivientes' - i on va sorprendre tothom casant-se de manera improvisada.

 

Com no podia ser d'una altra manera, aquesta revelació que van confirmar tant Gustavo González com Maria Lapiedra, ha tornat a posar en el punt de mira Chabelita, sacsejant completament la relació que manté actualment amb el pare del seu fill, Albertito. «Chabelita ha pernoctat amb un amic íntim de Kiko Rivera una setmana abans de casar-se a Hondures», assegurava el paparazzi.

Albalá assegura que hi ha proves de la infidelitat de Chabelita

Un cop destapat el secret, Albalá va confirmar la dada i ha afegit que la trobada hauria tingut lloc deu dies abans que ella viatgés a Hondures per retrobar-se amb Alberto isla.

Alejandro Albalá a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

 

A més, va assegurar que hi ha imatges que demostren aquesta possible infidelitat de la filla d'Isabel Pantoja: «Jo he vist el vídeo, però no el tinc. A mi m'ho ensenya un amic que el va gravar, però òbviament no m'ho va passar perquè sabia que el passaria».

 

Maria Lapiedra, per la seva banda, va comentar que a l'amic de Kiko Rivera que presumiblement va estar amb Chabelita «li bullia la sang» el dia que va veure «les noces a Hondures».

Rafa Mora desmenteix l'acusació d'Alejandro Albalá

No obstant això, la situació va fer un gir inesperat quan Rafa Mora va intervenir al programa per dir que sabia de quin noi es tractava i va desmentir la informació.

 

«Sé de quina persona està parlant Alejandro Albalá i, a priori, m'estranya molt ... Jo crec que no», sentenciava. «És tirar-se a la piscina per la porta gran i sense proves», comentava, explicant que havia fet una trucada quan va saber que s'estava parlant d'un amic íntim del germà de Chabelita al programa.