IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Alejandro Albalá revela molts secrets de la família Pantoja a 'Sábado Deluxe'

Ha revelat que Chabelita està gelosa de la seva cosina Anabel, que la família pràcticament no es parla o que mai va ser acceptat en la família

Chabelita y Alejandro Albalá en una imagen de archivo
Chabelita I Alejandro Albalá en una imatge d'arxiu. | Cedida

Sembla que les desavinences entre Chabelita, Isabel Pantoja i Alejandro Albalá no acabessin mai. Ara sembla que l'expareja de la filla de la tonadillera està més feliç que mai mostrant el seu amor en televisió i xarxes socials cap a la guanyadora de 'GH 17' Sofia Suescún. Però no obstant això, Chabelita també ha decidit fer de les seves i plantar-se en el plató de 'Salva'm' per explicar-ho tot.

La setmana passada, Chabelita va acudir al 'Deluxe' per parlar de la seva relació amb la seva mare, a més de la seva vida privada, i situació personal amb els homes de la seva vida, Alberto Illa i Alejandro Albalá. Però després de la seva oportunitat, l'encara marit de la filla de Pantoja ha tornat a Telecinco per revelar els secrets de tota la família.

Isabel Pantoja li cridava i mai va ser acceptat

De la seva experiència a Cantora, Albalá ha assegurat que Isabel Pantoja li cridava en diverses ocasions dient-li: «Però qui ets tu?». A més ha reconegut que en la família mai es va sentir acceptat, a més de per la relació entre ell i Chabelita, per l'ambient que es vivia.

I és que segons ha explicat, «ningú es parla allà» i tampoc era benvingut. «Potser un dia normal érem onze menjant a la taula. Isabel presidia», però «Havent dinat cadascun recollia el seu plat, uns s'anaven a dormir la migdiada, uns altres a passejar... i a la tarda veien novel·les» sense fer-se gairebé cas els uns dels altres.

No obstant això, el secret que més va sorprendre a tots els col·laboradors de 'Sábado Deluxe' va ser quan Alejandro va confessar que fans incondicionals de la tonadillera es presentaven a la seva casa per treballar en el servei.

Chabelita y Isabel Pantoja en una imágen de archivo.
Chabelita i Isabel Pantoja en una imatge d'arxiu. | Cedida

 

Ha desmuntat a Chabelita

Per descomptat, Albalá també va parlar exclusivament de la seva encara dona Isa Pantoja. Les seves paraules més dures van ser dirigides a ella, però el que més va destacar van ser els detalls que no se sabien d'ella, com que cada vegada que quedava per veure's amb el seu germà Kiko, cridava a la premsa perquè semblés que tinguessin bona relació.

«Chabelita li va demanar a la seva mare que li avancés part de l'herència en vida». Aquest va ser un altre gran titular de la nit, ja que segons el convidat, Isa l'hi va demanar a la seva mare però tota la família es va assabentar i no els va agradar gens. Encara que sembla que va descol·locar molt més a l'àvia, ja que volia deixar-la completament fora de l'herència Pantoja.

Relació mare i filla, en dubte

Alejandro Albalá també va ratllar a Isabel de mala mare, doncs assegura que més d'una vegada li ha dit que podria ser molt millor. Però que la seva mala relació va més enllà, ja que l'artista estima a la seva neboda Anabel «com si fos la seva pròpia filla», un fet que ha causat molta gelosia a Chabelita. Fins a tal punt que li feia xantatge, per exemple, amb prohibir que veiés al seu fill si no el cuidava mentre ella marxava de festa.


Comentaris

envia el comentari