Alejandro Albalá esclata contra Sofia Suescun: «No t'aguanto!»

«Vés-te'n a Pamplona amb ta mare», va dir el mateix Albalá

La discusión entre Sofía Suescun y Alejandro Albalá
Sofía Suescun i Alejandro Albalá, en arxiu | Cuatro

Sofia Suescun i Alejandro Albalá són, sense cap mena de dubte, la 'parella' del moment. Tot i això, sembla que les disputes personals continuen a l'ordre del dia i, com no podia ser d'altra manera, 'Hombres y Mujeres y Viceversa' ho aprofiten per treure'n un gran profit.

I si bé és cert que desconeixem quina és la relació que tenen avui en dia, també ho és que la seva connexió és d'allò més cridanera. Una clara mostra d'aquestes disputes, doncs, la vam tenir a la darrera emissió del programa de Cuatro, on l'exguanyadora de 'Supervivientes' i Albalá van mantenir una gran discussió

  

Alejandro Albalá trenca amb Sofía Suescun

Es tracta, doncs, d'una frase adequada sempre a parelles. I és que Alejandro Albalá va comentar enmig del programa de Cuatro que havia posat «la creu definitiva» a Sofia Suescun, evidenciant que la parella mediàtica havia partit peres d'una vegada per totes.

Sofía y Alejandro Albalá en 'Mujeres y Hombres y Vicevera'
Sofía i Alejandro Albalá a 'Mujeres y Hombres y Vicevera' | Cuatro

 

Al fil de la declaració d'Abalá, així mateix, Sofía Suescun no es va mossegar la llengua i va saltar a les primeres de canvi. La discussió, però, va començar perquè Albalá va treure a la palestra la presumpta relació de Sofía amb Noel, antic tronista del programa.

Albalá, en veure que la llista de possibles parelles de Suescun va en ascendència, va reconèixer que la situació «és de vergonya i lamentable».

Alejandro Albalá: «No t'aguanto!»

«Vés-te'n a Pamplona amb ta mare», va començar dient Albalá mentre Suescun saltava al peu del canó per demanar: «No consentiré que em parli d'aquesta manera». Alejandro Albalá, visiblement enfadat amb la situació, va etzibar: «No t'aguanto!».

Va ser aleshores quan va entrar en escena Chabelita, des de la grada, que es tractava d'una «pel·lícula» que s'havien muntat per poder incrementar l'audiència del programa i seguir ocupant el tron de 'Hombres y Mujeres y Viceversa' molt més temps. 


Comentaris

envia el comentari