Ana Rosa Quintana i Lequio

Alessandro Lequio deixa Ana Rosa sense paraules i sense saber què fer

Alessandro Lequio s'ha saltat les normes del programa

Alessandro Lequio és un dels col·laboradors de televisió més veterans i polèmics per la seva vehemència i manera de comportar-se davant de certs assumptes.

Alessandro ha trobat el seu lloc a la televisió. Fa molt temps que és al programa dels matins de Telecinco i la seva funció és la de caldejar l'ambient. Les seves opinions sempre surten del que és convencional i sovint és molt contundent amb les seves paraules.

Entre el to i la contundència, són molts els famosos que el temen, ja que és dels que més critica.

Aquest caràcter és el que ha fet que ignori el guió de 'El programa d'AR', deixant bocabadats tots. Ho ha fet per carregar amb duresa contra Marta Riesco, una de les seves companyes i xicota d'Antonio David.

El motiu del comportament és que està cansat de les mentides de la reportera. Una noia amb qui ha tingut més d'una topada en directe.

Marta Riesco posant
Alessandro Lequio critica la seva companya | GTRES

Alessandro Lequio sorprèn tothom

Alessandro Lequio ha vist que aquesta setmana la parella d'Antonio David ha tingut un protagonisme especial. Tot perquè ha explicat a la televisió que havia parlat per telèfon amb l'exdona del seu xicot, Rocío Carrasco.

Ha explicat que ho va fer a través de Luis Pliego, director de Lecturas, i que li va oferir participar a l'homenatge a Rocío Jurado.

▶️ Diego Arrabal despedido de Telecinco: Los motivos

Aquesta informació ha generat un enorme enrenou a la premsa del cor i, en especial, a Telecinco. Molts, entre ells Lequio, l'han qüestionada i s'han ratificat poc després. Ho han fet quan els altres dos 'implicats' han negat el relat.

És més, Rocío ha acudit a 'Sálvame' per desmentir el que ha explicat amb proves. Ha permès que es mostressin les imatges de les càmeres del restaurant on suposadament es va produir la conversa. I les mateixes han deixat de manifest que els fets no van passar de la manera que va dir la reportera.

D'aquesta manera, Riesco ha quedat en dubte, ja que sembla que ha mentit. Tot i això, ella continua mantenint que diu la veritat i que té alguna cosa que deixarà clar que és així. Però de moment ha optat per 'desaparèixer' de la televisió.

Aquest engany de la jove ha fet que, suposadament, a 'El programa de AR' es decideixi mantenir el silenci i no parlar del que ha passat. Tot i això, Alessandro ha decidit no acatar aquesta norma, s'ha saltat el guió i ha carregat durament contra la reportera.

Primer pla d'Alessandro Lequio
Alessandro Lequio ignora el guió del programa amb les seves dures paraules   | GTRES

Ha aprofitat l'inici de la secció del cor, per atacar-la davant la sorpresa dels altres col·laboradors. Ha dit: «Són les 12.25. La nostra cantant, actriu, model, influencer i reportera, Marta Riesco, encara no ha mostrat l'as que té amagat a la màniga».

«Això ho diré cada dia fins que mostri l'as, perquè d'això és del que es parla, de que ha quedat com una mentidera». Alessandro Lequio en la seva essència.

Aquestes paraules han deixat bocabadats tots mentre que Rocío Flores, la filla d'Antonio David, s'ha enfadat. I no ha pogut amagar-ho, ja que la seva cara ha reflectit el malestar i l'enuig pel citat atac. Així, s'ha generat una situació tensa que s'ha relaxat canviant de tema radicalment.

Això sí, la situació segur que no haurà agradat gens a Quintana quan l'hagi vist des de casa. Primer, perquè no vol que ningú se salti allò establert i, segon, perquè no li agraden els enfrontaments entre membres de l'equip. Per això pot ser que s'estigui plantejant prendre mesures contra Lequio.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Ana Rosa Quintana
Aviat es podrien prendre mesures contra Marta Riesco i Alessandro Lequio   | Catalunya Diari

Alessandro Lequio i les seves topades amb la reportera de 'El programa de AR'

El marit de María Palacios no és la primera vegada que carrega contra Marta. Des que sortís a la llum la relació amb l'excol·laborador de 'Sálvame' s'han enfrontat en directe més d'una vegada. La més 'sonada' potser va ser quan ell la va qualificar d'amant i ella va reaccionar sense compassió de cap mena explicant els seus 'draps bruts'.

Exactament la jove li va dir: «Estic farta dels insults i que em diguis amant. Qui sap més d'amants de tot Espanya ets tu. Tu has comès molts errors a la teva vida, has fet mal a moltes persones, a moltes dones, i no ets exemple de res».

«Tu no ets aquí assegut per la teva feina. Hauries de ser el primer a callar-te per parlar de mi».

Això de callar no va amb Alessandro Lequio. Previsiblement continuarà animant els matins amb les seves declaracions incendiàries.