Alessandro Lequio esclata contra una ministra: «Em toca...»

El tertulià ha donat lal seva opinió sobre l'estil de vida de la ministra d'Igualtat

Alessandro Lequio posant en primer pla
Alessandro Lequio ha criticat la forma de vida d'una ministra | GTRES

Alessandro Lequio esclatava avui en el programa d''Ana Rosa Quintana' després de conèixer el contingut de l'entrevista que va donar Irene Montero, dirigent de la formació política Podemos.

El tertulià estava indignat tant amb la ministra d'Igualtat, com amb el vicepresident del govern  espanyol per les incongruències existents entre el que prediquen i la realitat del seu estil de vida. En paraules del col·laborador de 'AR', el posat d'Irene Montero ha estat un «exemple de la incongruència del comunisme», en tant que «representa just el contrari del que ells prediquen».

Però això no ha quedat aquí, i ha seguit assegurant: «Et puc citar molts exemples de la incongruència d'aquesta gent. Un altre exemple: acusen a Isabel Díaz Ayuso d'elitista, i presentant-se ells com la veu dels pobres, quan la veritat és que aquests senyors viuen en un xalet que val un milió d'euros amb un munt de serveis a la seva disposició i la senyora Ayuso en un piset de lloguer de 50 metres quadrats a Malasaña», deia Lequio, qui es mostrava cada vegada més enfadat.

«Què vols que et digui? És que em toca les pilotes, què vols que et digui! I després van de la veu dels pobres. Vinga, teniu uns ‘papos’ que us els trepitgeu!», sentenciava malhumorat.

Lequio contraataca

Mentre Joaquín Prat intentava treure-li una mica de ferro a l'assumpte i calmar les aigües, Lequi ha contraatacat. «Ha quedat clar que no ets votant de Podemos», ha dit irònicament Prat, però lluny del seu objectiu, aquesta 'broma' no li ha semblat bé a Lequio i s'ha molestat encara més. «No, no soc votant, no voto. Soc italià, a veure si t'assabentes, no puc votar, però sí que puc opinar», replicava Lequio.

El col·laborador per a argumentar el seu pensament ha posat com a exemple a Polònia «un país comunista», on ell ha viscut i treballat durant el seu contracte amb l'empresa Fiat i, a més, ha conegut la casa del ministre de Treball polonès.

«La gent al carrer feia cues per a canviar els seus dòlars en el mercat negre. Això és un país comunista, cues per a comprar un quilo de carn. I el senyor ministre, saps què tenia a la seva casa? Un heliport. Això és el comunisme», afirmava Lequio.

Ana Rosa, per part seva, no aprovava les paraules del seu company i ha justificat el posat d'Irene Montero: «És que estem parlant d'una senyora que és comunista».

Renou social davant l'entrevista de Montero

Les xarxes socials han cremat en comentaris opinant i criticant l'entrevista de la ministra d'igualtat. Hi ha els qui la secunden, però també hi ha qui la cataloga d'impertinent, sigui com sigui, la veritat és que les paraules de Montero han tingut ressò social.


Comentaris

envia el comentari