Alessandro Lequio no participaria mai a ‘GH VIP’

El col·laborador ha confessat que encara que li hagin ofert diverses vegades participar al 'reality' però per a ell «no hi ha diners» suficients per fer-lo entrar al concurs.

Alessandro Lequio
Alessandro Lequio en una imatge d'arxiu  | Telecinco

La nova edició de 'Gran Hermano VIP 6' cada vegada està agafant més expectació. Tant és així que els diferents programes de Telecinco estan llençant tota mena de rumors sobre els possibles candidats. De moment, l'única persona famosa confirmada és Chabelita Pantoja. La seva participació ha generat molta polèmica, sobretot després de sortir a la llum la fotografia en la qual apareix amb el guàrdia civil de 'La Manada'.

En 'El programa del verano' s'ha estat parlant molt de la seva entrada a 'GH VIP 6' i tota la polèmica que girarà entorn de la família d'Isabel Pantoja. Ha estat durant el programa que substitueix a Ana Rosa Quintana aquest estiu on Alessandro Lequio ha deixat clar la seva postura sobre el concurs.

A ell no li fa gens de gràcia entrar-hi, de fet, ha confessat que mai ho faria. Tot i que la seva participació seria molt mediàtica, sobretot ara que s'ha conegut de la malaltia del seu fill Àlex, ell assegura que «no hi ha diners» suficients per pagar-ho.

«Mai, sóc un pèssim company»

De fet, quan li han preguntat directament si li agradaria ser concursant de 'GH VIP', ell ha contestat: «A mi mai, no hi ha diners». D'aquesta manera, Alessandro Lequio ha denegat cadascun dels oferiments que li han fet: «M'ho han ofert diverses vegades». A més ha aclarit que «Paolo Vasile mai m'ho demanaria, ens apreciem mútuament».

Però de fet, Lequio no es veu a si mateix com un bon candidat per entrar a la casa de Guadalix de la Sierra: «Seria un pèssim company. [...] Per vosaltres seria un gran concursant però per mi no».

Chabelita, confirmada de 'GH VIP'

Alessandro no seria l'únic en negar-se a participar a 'Gran Hermano'. La presentadora de 'El programa del verano', Patricia Pardo també ha confessat: «A mi mai a la vida m'hi veureu allí».

La famosa que sí que entrarà és Chabelita, que per sort o desgracia, hauria de conviure sabent totes les polèmiques que haurà de suportar la seva família durant el transcurs de programa, no només el passat d'Omar Montes, sinó també la foto amb Guerrero de 'La Manada' o noves informacions sobre festes esbojarrades i infidelitats.


Comentaris

envia el comentari