Rocío Carrasco va denunciar els presumptes maltractaments  que va patir per part d'Antonio David Flores

«A mi mai m'han denunciat per maltractament. A Rocío Carrasco, sí»

Alessandro Lequio respon a Rocío Carrasco després de les insinuacions contra el comte el passat dimecres

Des que va començar a caminar la sèrie documental de 'Rocío Carrasco, contar la verdad para seguir viva', la societat s'ha dividit clarament en dos corrents d'opinió: la que està a favor del testimoniatge de la filla de Rocío Jurado i els que creuen a cegues a Antonio David Flores. Entre els col·laboradors de televisió que més han dubtat de la versió de la filla de 'la més gran' està Alessandro Lequio, tertulià de 'El programa d'Ana Rosa'.

El comte ha expressat la seva opinió sobre aquest tema tan espinós i moltes vegades ha posat en qüestió la versió de Rocío Carrasco. Lequio va arribar a insinuar que si era cert que Antonio David l'havia maltractat per quin motiu Rocío li deixava que els seus fills visquessin amb ell. A més, el col·laborador d'Ana Rosa Quintana va afirmar que la dona de Fidel Albiac no hauria estat silenciada en aquests últims 20 anys, ja que ha estat ella la que no ha volgut donar la cara per voluntat pròpia.

«Gos no menja a gos»

En l'entrevista del passat dimecres, Carlota Corredera va deixar clar que s'havia «demanat que Alessandro Lequio fos present, però no ha accedit». A partir d'aquí, Rocío Carrasco va contestar al comte de forma molt categòrica.

«Primer li diria que amb l'actitud que ha tingut amb mi i amb el meu testimoniatge crec que no ha vist ni ha entès res del que he explicat, no s'ha parat a veure ni una frase que hagi dit, però tampoc m'estranya perquè gos no menja gos», va sentenciar la filla de Rocío Jurado.

Preguntada per aquesta frase final, Rocío va assegurar que «al final, si ho analitzes, si té aquest pensament que verbalitza m'està demostrant que si no és igual, és molt semblant a l''ésser'», va afirmar Rocío, referint-se al seu exmarit Antonio David.

La contundent resposta d'Alessandro Lequio

Les contundents paraules de la filla de Rocío Jurado van tenir la resposta aquest dijous d'Alessandro Lecquio, que ha parlat en l'espai on col·labora diverses vegades a la setmana. «La que no m'ha entès és ella», ha començat dient Lequio, deixant clar poc després que ell no dubta que Rocío Carrasco ho hagi passat malament quan estava casada amb Antonio David.

«Ella ho ha manipulat presentant-me com si jo fos còmplice del seu ex o igual que ell. Jo soc conscient que és una dona que no està bé i, per això, crec que el que diu cal escoltar-ho amb una certa caritat, però no es pot acusar a algú d'haver comès un delicte quan això és mancat», ha prosseguit el col·laborador d'Ana Rosa.

«Que no entengui això dels seus fills, no significa que Antonio David sigui sant de la meva devoció»

A més, Alessandro Lecquio s'ha defensat després de la comparació de Rocío referint-se a Antonio David: «Jo mai he estat denunciat de maltractament, per tant mai, mai he estat condemnat per maltractament. Jo no dubto que el matrimoni d'aquests dos fos un infern, però l'infern es va anar agreujant per la manera que ella ha gestionat aquesta situació», ha dit el col·laborador.

Finalment i parlant dels fills de Rocío Carrasco i Antonio David, ha confessat que li costa entendre com ella no es posa en contacte amb els seus fills. «Que no entengui això dels seus fills, no significa que Antonio David sigui sant de la meva devoció. Jo que donaria el que fos per abraçar als meus fills no entenc que una mare es desentengui d'aquesta manera dels seus fills», ha conclòs emocionat el comte Lequio.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.