Primer pla d'Álex Casademunt, seriós.

«Àlex Casademunt va venir a veure'm després de la seva mort»

La impactant confessió a Telecinco un any després de la mort del cantant

Aquest dimecres 2 de març es va complir un any de la trista notícia que va deixar commocionat el nostre país. Espanya es va vestir de dol després que Àlex Casademunt, concursant a la primera edició d'Operación Triunfo, morís en un accident de trànsit. Sálvame va voler recordar ahir l''extriunfito' i per això va comptar amb Rosa, la mare del difunt.

La seva progenitora, encara molt tocada per la mort del cantant, va confessar en directe que està aprenent a viure sense el seu fill. «Estic aprenent a viure sense Àlex», li ha deixat anar a Jorge Javier Vázquez. A més, quan li han preguntat sobre com és viure sense ell, ha respost així.

Imatge d'Àlex Casademunt amb ulleres de sol.
Fa un any que va morir Àlex Casademunt. | Instagram

 

«Pensar que no el tornaràs a veure més, que has de viure tant sí com no. Que has d'atendre altres persones, els meus fills, les meves netes», ha expressat amb molta tristesa.

Rosa, la mare d'Àlex, es trenca en directe parlant del seu fill

«Ho vas assimilant, està a l'ordre del dia. És molt dur perquè tota la família estava molt unida, sempre hem fet pinya. Cal aprendre a no sentir-lo, a no veure'l», explicava.

«Hi ha moments que em sembla que el veig, parlo amb ell cada dia i li dic coses», va afirmar la mare del difunt. Alhora, va exposar com ha canviat la mort del jove a tota la família. «Tot ha canviat, et quedes com orfe», lamentava.

Muntatge d'Àlex Casademunt amb la seva mare, Rosa González
Àlex Casademunt i la seva mare, Rosa González. | CatalunyaDiari
 

En un moment donat, Jorge Javier li ha preguntat què és el més complicat d'aquesta etapa, i la resposta ha estat directa: «Tot». La realitat és que els costa molt continuar vivint amb normalitat sense la figura del cantant.

«Quan estem separats estem millor perquè quan estem junts en un dinar és un buit tan gran... No pots ni mirar la cadira, i a veure què dius...», ha confessat.

«Una dona em va dir: "han de néixer molts nois perquè neixi un Àlex". Ell és sempre aquí», ha observat igualment.

«La seva filla Bruna és un clon d'Àlex»

«És un nen molt estimat, la gent l'estima moltíssim, no en pots dir res, de dolent, era un angelet. Era una benedicció, ens donava la vida, mira quina coseta més preciosa», ha sostingut en veure les imatges del seu fill Àlex durant l'entrevista.

A més, Marta López, amiga íntima d'Àlex Casademunt, li ha preguntat per la seva neta Bruna, la filla de Casademunt, i Rosa s'ha esfondrat.

«La nena és el seu clon, és preciosa. És Àlex amb els ulls marrons, i molt llesta. Em fa molta pena, de veritat», ha assegurat visiblement emocionada al recordar el seu fill.

La impactant confessió de Marta López sobre Àlex Casademunt

Marta López també va recordar la figura del cantant. La madrilenya va afirmar «no creure's» encara que el seu amic no hi sigui i va deixar tothom en xoc amb les seves paraules. «Tu te'n recordes, de què ens va passar, Rosa, poc després que Àlex morís?», li va preguntar a la mare d'Àlex.

Foto d'Àlex Casademunt amb Marta López.
Marta López va impactar tothom amb el seu testimoni sobre Àlex Casademunt. | Instagram: martalopeztv
 

«Em costa molt de dir-ho, a mi no m'havia passat mai a la vida i no hi crec, en aquestes coses, però jo estic segura que un dia va venir Àlex a veure'm. Va fer que la seva mare em cridés, va fer que un amic íntim d'Àlex, que no se'n va poder acomiadar, se'n pogués acomiadar a través de la seva mare. I jo estic convençuda que tot això ho va fer Àlex sense ser aquí», va sentenciar López davant la sorpresa de tothom.

La Rosa va donar la raó a la col·laboradora amb aquestes paraules. «Ell és present, ja et dic jo que hi és. Jo ho noto que hi és», confessava la mare d'Àlex Casademunt.