Álex González va decidir fer-se actor arran d'un accident de moto

L'intèrpret ha confessat que la terrible experiència va marcar un punt d'inflexió a la seva vida, i el va animar a complir els seus somnis

Álex González
La vida d'Álex González va canviar radicalment per un accident | Telecinco

L'actor Ález González està passant per un dels seus millors moments professionals. A punt d'estrenar la seva nova sèrie a Telecinco, Álex ha acudit al plató de 'Viva la vida' per parlar una mica del projecte, una sèrie de ficció en la qual torna a treballar amb José Coronado. Els dos formen un petit equip que sembla imparable, i és que 'Vivir sin permiso' té tots els ingredients per triomfar. 

Álex González s'ha sincerat a ‘Viva la vida’

Durant la conversa que ha mantingut amb Toñi Moreno, González s'ha sincerat, i ha revelat una pàgina més fosca de la seva vida. En concret, l'actor ha explicat que, quan era jove, amb 18 anys, va patir un accident de motocicleta que li va canviar la vida.

En concret, el sinistre li va servir per obrir els ulls, i el va animar a fer el que realment li agradava a la vida. «Vaig tenir un accident de moto, una advertència que em va donar la vida que no estarem aquí sempre, i que hem de fer el que ens faci feliços», ha explicat Álex. 

Una nova oportunitat que li ha donat la vida

«Vaig sentir que la vida em donava una altra oportunitat, i vaig començar a fer el que volia: ser actor», ha continuat González. En definitiva, l'intèrpret ha explicat que sempre ha sabut que volia estar davant de les càmeres, però l'empenta definitiva en la seva carrera va tardar una mica, fins als 19 anys, quan va fer el pas per dedicar-s'hi professionalment.

«Amb 17 anys em vaig apuntar a una escola d'interpretació sense que ningú ho sabés, llavors als 19, després de l'accident, em vaig apuntar a l'escola on va estudiar Javier Bardem», ha continuat. Avui dia, amb 38 anys, és un dels actors més cobdiciats del país, amb participacions en sèries i pel·lícules. Entre els noms que més sonen, trobem 'El Príncipe' o 'Alacrán enamorado', però hem de veure si el seu nou projecte no acabarà convertint-se també en un dels més exitosos. 

Álex González
Álex González en una imatge d'arxiu | El Español


Comentaris

envia el comentari