Enxampen Álex de 'La Isla de las tentaciones' amb una 'temptadora'

Unes fotografies que circulen per Twitter confirmarien la seva ruptura amb Fiama

Álex, concursant de 'La Isla de las Tentaciones' 2020
Comencen a aparèixer les primeres filtracions de 'La Isla de las tentaciones' | Mediaset

‘La Isla de las tentaciones’, el programa que ho peta ara mateix a Mediasetté un hàndicap molt gran, i és que no està gravat a temps real, ja que fa ser realitzat el darrer mes de juny en una illa de República Dominicana, així que després de tants mesos transcorreguts, les filtracions sobre com van acabar les parelles, si juntes o separades, comencen a sortir a la llum inevitablement.

Encara que el programa presentat per Mónica Naranjo té com a màxima prioritat que no se sàpiga com han quedat les parelles en finalitzar l’experiència, el temps corre en contra del format, i a mesura que avança el programa, van sorgint més especulacions sobre les possibles infidelitats i enganys que hagin viscut els participants i les seves possibles ruptures amoroses.

 

I és que avui dia, amb les xarxes socials, és difícil no assabentar-se de tot el que passa al carrer, perquè una simple imatge d’un dels concursants de ‘La Isla de las tentaciones’ passejant amb una altra noia podria dinamitar el secret millor guardat del programa.

Una ruptura quasi confirmada

Això és el que ha passat amb Álex i Fiama, els quals les últimes informacions i moviments d’ambdós delaten que la parella es va trencar arran la participació en el programa. Una parella que feia 5 mesos que sortia quan van prendre rumb cap a República Dominicana per posar a prova el seu amor i que a més, s’anaven a casar. La mateixa parella va confirmar la seva ruptura a través de les xarxes, un gest que va ser corregit poc després, en un moviment segurament orquestrat per la productora, quan van anunciar una possible reconciliació. 

 

El cas és que ara com ara, tant un com l’altre s’han esborrat de les seves respectives xarxes socials, i no només això, sinó que Álex ha estat enxampat passejant-se per Premià de Mar amb una de les temptacions del programa: Mimi, amb qui estaria forjant una bona amistat.

Per si això no fos poc, han aparegut unes fotografies d’Álex Bueno, que té el seu Instagram privat, en actitud molt acaramel·lada amb una futbolista del Torrelodones, amb qui estaria iniciant una relació; després d’aquesta enxampada, la noia hauria transformat el seu compte d’Instagram en privat.

Les xarxes no en deixen passar ni una, i amb la informació a temps real que ofereixen avui , sembla impossible que el secret de l'avenir de les parelles pugui ser guardat durant massa temps, ja que també ha transcendit que una altra parella, la formada per Gonzalo i Susanna, haurien trencat segons apunten lels seus respectius murs, en els quals des del mes de maig, no apareixen junts en cap fotografia i s’han deixat de seguir mútuament.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari