YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Alexia Rivas torna a la càrrega contra Marta López: a punt d'anar-se'n a 'SV'

L'ambient ja està força caldejat

La col·laboradora Marta López al plató de 'Sálvame'
Alexia Rivas torna a la càrrega contra Marta López: a punt d'anar-se'n a 'SV' | Catalunya Diari

La cosa està que crema després que s'hagi confirmat la participació d'Alexia Rivas i Marta López a 'Supervivientes 2021', ja que les dues són enemigues des que saltés a la llum l'escàndol del 'Merlos Place'. Així, totes dues s'han convertit en els fitxatges estrella i més esperats d'aquesta nova edició del 'reality' perquè el més probable és que generin molt d'enrenou.

A més, tots esperem amb ànsia aquest moment en el qual les dues periodistes es vegin per fi les cares a Hondures. Però, no obstant això, no és or tot el que brilla, i la veritat és que Alexia ha tornat a convertir-se en objecte de crítiques una vegada més. I és que la jove no deixa de fer front a qualsevol mena de comentaris maliciosos des que es destapés l'escàndol que va protagonitzar amb Alfonso Merlos l'any passat.

L'assetjament i enderrocament que ha patit Alexia per part d'un paparazzi

Recentment, Alexia fins i tot denunciava l'assetjament d'un famós paparazzi, a qui finalment ha decidit denunciar. «S'ha acabat la por», compartia amb els seus seguidors al costat d'una publicació en què revelava l'infern pel qual havia passat.

«L'agost de 2019, després de 8 mesos d'assetjament intens i continuat que van fer de la meva vida un complet infern, vaig denunciar a un conegut paparazzi de televisió. Abans de denunciar-lo penalment vaig posar als meus caps en coneixement dels fets. Malgrat aquestes mesures, l'assetjament, la coacció, les amenaces, i la pressió psicològica sobre la meva persona no han baixat gens ni mica».

El 'Merlos Place' li costava fins i tot el treball a 'Mediaset', on al final havia aconseguit un lloc estable a 'Socialité' com a reportera, i això, mentre la fama de Marta López no deixava de pujar com l'escuma i la convertia en una autèntica estrella de la cadena. I és que la col·laboradora de 'Sálvame' havia passat a un segon pla en l'últim temps, però la infidelitat de què fos el seu xicot, va tornar a posar-la en primer pla.

Ara, López acapara totes les mirades, i després dels seus fracassos amorosos s'ha atrevit fins i tot a desenvolupar una aplicació de flirteig en què els famosos poden trobar parella amb total privacitat. A més, la seva pròxima participació a 'Supervivientes' li valdrà per a llançar-se més encara i guanyar més rellevància.

Això sí, no ho tindrà gens fàcil, ja que haurà de veure's les cares amb Alexia, i ella també té moltes ganes de generar polèmica i convertir-se en tota una estrella televisiva. Encara que, això sí, en aquesta ocasió pels motius correctes, i no per formar part d'un triangle amorós.

Alexia està més que preparada per veure's les cares amb Marta López

La jove no ha dubtat a pronunciar-se públicament després de tot el que s'ha insinuat pel que fa al seu pròxim cara a cara amb la seva gran enemiga. «Soc diplomàtica, però tampoc se m'ha sentit parlar. Si he de dir alguna cosa a algú, li ho diré, està clar. No em deixo acovardir per ningú», ha advertit.

Una indirecta a Marta López? El que queda clar és que Alexia ve amb ganes de guerra, ja que ella sent que fins ara no se li ha donat l'oportunitat de pronunciar-se: «Estic emocionada, estic nerviosa, vull compensar-vos, vull que estigueu orgullosos perquè de veritat que he al·lucinat».

Sembla que Alexia ha aconseguit remuntar després de la mala època que va travessar l'any passat i que va fer-la sentir atacada, però sobretot jutjada. El que vol és demostrar com és la veritable Alexia, i que la gent la conegui de veritat: «Vull que em conegueu, que sapigueu com soc jo. A qui li agradi bé, i a qui no, també. Però sobre tot ser jo mateixa».

D'altra banda, Marta López assegurava que pensa tractar-la com una concursant més: «Si veig alguna cosa que m'agrada ho diré, i si veig alguna cosa que no, també». De fet, l'ex d'Alfonso Merlos assegura que no té res a retreure-li: «Li dono les gràcies pel que m'ha tret de sobre. I em sembla genial que vulgui demostrar qui és».


Comentaris

envia el comentari