Alfons Arús se'n recorda de Telecinco en la presentació del seu nou programa

Les emissions del nou espai televisiu a 'La Sexta' del presentador català arrenquen dilluns, 3 de setembre, a partir de les 7.30 del matí

Alfons Arús presentarà un nou programa matinal a La Sexta
Alfons Arús presentarà un nou programa matinal a La Sexta | Atresmedia

Alfons Arús està a punt de començar la seva nova aventura televisiva a 'La Sexta'. Aquest dilluns, 3 de setembre, al matí estrena programa fent un petit canvi en el seu nom, passa d’«Arucitys» a «Arusitys», però amb la mateixa barreja d’informació i entreteniment. El presentador català engega una nova etapa a Atresmedia després que d'abandonar '8tv', cadena on treballava des de 2002.

En la presentació del seu nou show, així mateix, Arús s’ha volgut estalviar els problemes que, com ell mateix ha comentat, han tingut alguns formats recents a Telecinco, els quals s’han vist envoltats de polèmica pels seus constants canvis de contingut.   

«No vol avançar massa coses», com fan a Telecinco

El periodista ha afirmat en la seva presentació que «no s’atreveix a avançar massa coses, per no ser esclau de la seva presentació». Ha recordat com altres programes com ‘Hechos Reales’ «havien d’explicar els grans assassinats de la història i parlen del rei Joan Carles» o ‘Ya es mediodía’, que segons el català, és una tertúlia política «on al cap de dos dies apareix Alba Carrillo»

Imatge del programa 'Hechos Reales' al que fa referència Alfons Arús
Imatge del programa 'Hechos Reales' al que fa referència Alfons Arús | Telecinco

 

El presentador, així mateix, ha prosseguit sense arriscar-se i sense avançar masses coses sobre el seu nou programa: «Sé que si dono moltes pistes i molts noms i al tercer dia una secció no funciona, em preguntareu pels canvis.» El presentador es mostrava favorable a adaptar-se als gustos del públic admetent que «no remarà en contra del que demana la gent».

Mantenir el seu estil, però sense tancar-se a possibles canvis

L’objectiu d’Arús és mantenir-se fidel a si mateix, continuar amb un segell propi que considera li permet assolir fàcilment possibles canvis. «El nostre format és bastant flexible, emetre en directe facilita l'adaptació als diferents continguts.», comentava el presentador respecte a línia 'd'Arusitys'. 

Per al presentador català, finalment, l'objectiu del nou programa passa per «mantenir la gent informada des de primera hora i, a la vegada, fer-la riure. Volem ser els teloners perfectes per a 'Al rojo vivo'»


Comentaris

envia el comentari