Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Nuet renuncia a l'acta de diputat i confirma el fitxatge per ERC

ÚLTIMA HORA

Detenen un jove per segrestar una dona al Montsià

Alfons Arús deixa 8tv i presentarà un nou programa a La Sexta

El periodista català portava des de l'any 2002 al canal del Grup Godó
Alfons Arús fitxa per Atresmedia | Atresmedia

 

Alfons Arús torna a saltar a la palestra informativa. Després de més de 16 anys a 8tv, el presentador català estaria buscant un revulsiu a la seva carrera després que la cadena del Grup Godó li escurcés el programa a finals de l’any passat.

 

Molest per la decisió econòmica del mitjà on porta des del 2002, Alfons Arús hauria optat per embarcar-se en un projecte totalment diferent però que li permetrà «mantenir el seu esperit» més clàssic.

Arús, d’Aurcitys a La Sexta

Arús serà la nova cara nova de La Sexta. Si bé és cert que a finals de gener de 2017  sortia a la llum que el periodista es trobava en plenes negociacions amb AtresMedia, ara segons ‘La Información’, el popular presentador català hauria arribat a un acord amb la cadena dels Wyoming, Jordi Évole, Ana Pastor o Antonio García Farreras.

 

En aquest context, doncs, Arús no ho ha dubtat. El mateix presentador, de fet, explica que ha estat «senzill» unir-se al projecte de la que serà la seva nova televisió perquè «es caracteritzen per la solidesa d’un projecte i la coherència amb el model televisiu».

 

Alfons Arús, al plató d''Arucitys' | Twitter

 

Arús és decanta pel tipus de projecte de La Sexta

Es podria interpretar com un palet a 8tv. «Entenc que al món de la televisió, on gairebé tot es compra amb diners, resulti difícil per a alguns acceptar que un professional es decanti pel projecte».

 

La complicada situació d’Arús a ‘Arucitys’, que des de finals de l’any passat s’emetia només 3 hores —en lloc de les 4 que sempre havia tingut—,  hauria fet que finalment el presentador català hagi destacat que tria La Sexta per «motius aliens a l'oferta econòmica».

 

Finalment, però, encara no ha sortit a la llum la quantitat del seu fixatge per la televisió espanyola, ni el contingut del programa. Arús, en aquest sentit, ha avançat que el programa serà «coherent» amb la seva trajectòria periodística.