ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Alfons Arús va treballar de «boy amb tanga» per pagar-se la carrera de Periodisme

El presentador de La Sexta ha deixat bocabadats els seus companys de 'Arusitys' amb la revelació sobre la seva anterior feina

Alfons Arús, al plató d''Arucitys' | Twitter

Alfons Arús es troba en un gran moment de la seva carrera professional i la seva comoditat a la feina és un fet. El presentador, al capdavant de 'Arusitys' de La Sexta, ha confessat a què s'havia dedicat anteriorment, deixant estupefactes els seus companys. 

«No ens hem d'avergonyir del passat, jo vaig ser 'boy' per pagar-me els estudis», ha deixat caure mentre a la tertúlia es comentava que la parella de Kiko Matarmoros, Cristina Pujol, ha denunciat revistes del cor i el programa 'Sàlvame' de Telecinco per treure a la llum la seva antiga professió.

El presentador català ha reconegut en directe que era un 'stripper' quan estudiava, per poder afrontar els pagaments de la carrera de Periodisme. De seguida els companys han reclamat a Alfons que els ensenyés fotos i vídeos com a prova d'aquest episodi de la seva vida. «Es refereix a que va ser 'boy scaut'», bromejava una de les tertulianes, al que ell responia per encara més sorpresa dels presents: «No, no, jo vaig ser 'boy' dels de tanga»

Comparat amb l'home més 'sexy' del món

Dwayne Johnson va ser escollit l'home més 'sexy' del món el 2016 | Cedida.

 

La realització del programa ha actuat amb rapidesa i no ha tardat a fer 'memes' del tema, posant a pantalla una imatge de Dwayne Johnson, més conegut com 'La Roca', amb el qual el presentador comparteix certa similitud física, i que va ser escollit l'home més 'sexy' del món l'any 2016.

Matrimoni televisat

Angie Cárdenas, germana de Javier Cárdenas, és la dona d'Alfonso | Españadiario.es

 

No és cap secret que Angie Cárdenas, companya d'Alfons al programa, són marit i muller. El matrimoni treballa junt des de fa anys, des que el programa s'emetia a 8TV i el seu matrimoni ha estat gairebé televisat. 

Entre anades i vingudes i rumors de crisi entre el presentador i la germana de Javier Cárdenas, el programa ha deixat entreveure en primera persona què passava entre la parella, per bé o per mal. Quan el 2015 ella va reincorporar-se al programa després d'haver-ne marxat en complir-se tres dècades treballant al costat d'Alfons, ell va regalar-li en directe un ram de roses.

Però altres vegades, el romanticisme desapareixia i es podia percebre tensió entre els dos. Fins i tot en algun cas, el presentador s'havia absentat a l'hora de començar el programa i ella l'havia hagut de substituir, comentant-se la possibilitat que fos per alguna discussió del matrimoni fora de càmeres


Comentaris

envia el comentari