IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Alfred abandona el plató d''OT' en diverses ocasions a causa d'un mareig

Els seguidors del programa van pensar que es tractava d'un atac d'ansietat

Alfred durante su actuación en la gala 0 de 'OT 2017'
Alfred durant la seva actuació a la gala 0 d''OT 2017' | TVE

Els concursants d''Operación Triunfo' estan molt tocats per la sortida dels seus companys, els expulsats cada cop són més i els qui continuen els troben a faltar, així com a la seva família. A més, en ser la recta final del programa la tensió els aclapara. Durant la gala d'ahir, el que més va cridar l'atenció van ser les sortides d'un dels concursants de plató en diverses ocasions.

Va ser Alfred, qui en aquesta ocasió havia de cantar 'Get it Together' del cantant Seal i, tot i els entrebancs, va poder actuar. Abans d'això, en desaparèixer va arrencar la preocupació dels seus fans i les xarxes van començar a parlar-ne. Entre les opcions tantejades estava la possibilitat que fos un atac d'ansietat. Davant aquest plantejament, els hi resultava estrany que ningú digués res sobre què passava.

Tanmateix, les explicacions van arribar en el moment més tens, les valoracions del jurat. Va ser aleshores, quan Joe li va preguntar al concursant si es trobava malament. A més, va afegir: «Abans ens havia semblat que no estaves bé». Tot i això, ell va assegurar que sí que ho estava.

Les xarxes no es creuen que fos un «petit mareig»

El vertader motiu de les «entrades i sortides de la gala», era que Alfred es trobava «una mica marejat», així com va explicar Roberto Leal després d'interrompre les valoracions. El fil del programa es va recuperar ràpidament amb el comentari del presentador: «Està bé, que ningú es preocupi».

No obstant això, la intranquil·litat perdurava a les xarxes i la situació es va agreujar quan diversos usuaris van considerar que la pregunta amb «to infantil» de Joe era per «burlar-se». També van carregar contra tot el jurat per l'actitud que van tenir, sabent que alguna cosa passava, i contra el programa per no haver-ho explicat des d'un primer moment. A raó d'això, els seguidors van seguir creient que era un problema d'ansietat i que hi ha altres concursants que ho pateixen.

La pressió augmenta en la recta final 

D'altra banda, Aitana també va ser el punt de mira pel seu estat d'ànim d'ençà que Cepeda va abandonar l'acadèmia. Fins i tot, durant el 'Xat' que té lloc en acabar la gala, Aitana se'n va anar a l'habitació argumentant que no es trobava bé. Per això, Mónica Naranjo va voler ajudar-la i li va dir que no plorés.

Els usuaris de les xarxes creuen que el programa hauria de facilitar un psicòleg «urgentment» perquè els joves «no estan acostumats a tanta pressió». Tanmateix, tan sols queden unes setmanes perquè acabi el concurs i s'esculli un guanyador, el qual representarà a Espanya al Festival d'Eurovisió.

Per això, ara més que mai, han d'estar ben concentrats perquè qualsevol error els pot fer fora del programa, però els hi costa mantenir l'equilibri, ja que saben que en no res deixaran de fer vida a l'acadèmia.


Comentaris

envia el comentari