IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una persona propera a Chiquito de la Calzada va fotografiar les seves últimes hores i les ha posat a la venda

Se sospita que podria ser el seu amic Manolo Medina i es creu que ja han arribat a la redacció de diverses revistes

Imagen de la capilla ardiente para despedir al humorista, Chiquito de la Calzada

Imatge de la capella ardent per acomiadar a l'humorista, Chiquito de la Calzada | CatalunyaDiari.com

Fa poc que el país perdia a un dels seus artistes més memorables; Chiquito de la Calzada moria inesperadament, a causa de complicacions coronàries i va ser enterrat i acomiadat pels més propers. No obstant això, sembla que un d'ells va cometre el que podria definir-se de vil acte de traïció: el va fotografiar en els seus moments més agònics i, pel que sembla, va posar les imatges en venda. 

Una acusació sense confirmar

Com explica 'Informalia', les sospites han recaigut sobre Manolo Medina, un dels seus amics més propers, qui ha estat acusat de ser l'autor de les polèmiques fotografies. Suposadament les va prendre a l'habitació de Chiquito quan es trobava a punt d'exhalar el seu últim sospir. Pel que sembla, aquestes imatges ja han estat comprades per alguns mitjans i podrien sortir a la llum aviat.
 

A 'Salvame' van recollir el testimoniatge del mateix Manolo qui va voler desmentir l'acusació, recordant que ja havia estat acusat d'alguna cosa semblant amb la mort de Carmina Ordóñez, de les quals van sortir a la llum unes fotografies en què apareixia el seu cadàver amortallat. «En 12 anys he hagut d'aguantar el que no et pots imaginar per aquesta acusació. I ara està també?», lamentava ell.
 

D'altra banda, els familiars de Chiquito s'han mostrat molt molests amb Medina a qui van acusar de voler acaparar protagonisme durant l'enterrament del còmic. Sigui o no cert, Manolo va defensar que havia tingut permís de Loli, la neboda que ha heretat la fortuna de Chiquito, per llegir un oració durant el funeral.

Manolo Medina durante el funeral.
Manolo Medina durant el funeral. | Cedida

Comentaris

envia el comentari