Allau de crítiques contra Jorge Javier per la seva última broma: «S'aprimaran»

El presentador de 'Sálvame' fa un desafortunat comentari sobre l'Hospital Isabel Zendal de Madrid i es veu obligat a demanar perdó

Jorge Javier Vázquez, a la final de 'Supervivientes 2019'
Allau de crítiques contra Jorge Javier per la seva última broma | Catalunya Diari

El presentador català Jorge Javier Vázquez mai ha tingut cap problema per manifestar que els seus ideals són afins a l'esquerra, la qual cosa ha generat conflictes amb alguns dels seus companys de 'Sálvame', especialment amb Antonio Montero i Belén Esteban.

Aquest cap de setmana, a 'Sábado Deluxe', el presentador ha tornat a deixar clar que un dels seus objectius és desprestigiar la tasca d'Isabel Díaz Ayuso a Madrid. El presentador de Badalona ha criticat a la presidenta de la Comunitat de Madrid i ha aprofitat per enviar un missatge sobre l'Hospital Isabel Zendal.

Durant l'entrevista a Massiel en el programa 'Sábado Deluxe', s'ha pogut veure com la cantant i el presentador no coincideixen en molts aspectes polítics. De fet, la cantant ha assegurat que agraeix que «Ayuso no hagi tancat l'hostaleria». No obstant això, Jorge Javier, que té la veu cantant del programa, no ha dubtat en finalitzar l'entrevista amb una frase que no ha acabat de convèncer a l'audiència.

Jorge Javier Vázquez fa un desafortunat comentari sobre el Zendal

Massiel, que ha criticat la gestió de la pandèmia per part del govern de Pedro Sánchez, ha estat interrompuda pel presentador: «Defensaré al govern. Saps per què defensaré a aquest govern? Perquè el que tenim davant m'espanta, m'aterreix», ha manifestat Jorge Javier.

«Avui estava passejant per Madrid i m'he trobat a una persona pel centre que venia cloroform per a festes il·legals, que l'havia robat de l'Hospital Zendal», ha afirmat el català de manera irònica fent referència a unes declaracions d'Ayuso.

«L'altre dia va dir que hi ha sanitaris que roben coses de l'Hospital Zendal per boicotejar-lo. Va dir que hi ha sanitaris que roben endolls!», ha afegit el presentador criticant la gestió d'Isabel Díaz Ayuso a la Comunitat de Madrid. Encara que, sens dubte, el missatge més polèmic ha arribat després de la pausa publicitària.

«Diré una cosa, la gent abans volia anar a Supervivientes per aprimar-se, ara volen anar a l'Hospital Zendal», ha sentenciat Jorge Javier fent referència al menú que serveixen als pacients i sanitaris. Amb aquest comentari, l'audiència no ha trigat a criticar-lo a les xarxes socials. 

Paloma García Pelayo no ha dubtat en respondre en directe a Jorge Javier assegurant que «hi ha gent que ho està passant molt malament i hi ha coses que no fan gens de gràcia». Molts usuaris de les xarxes socials han opinat igual que Paloma i així ho han fet saber a Twitter.  

«I tu creus que als sanitaris els fa gràcia que els acusin de robar? Això no fa gens de gràcia. Que tinguem una presidenta que està acusant la gent de robar i de boicotejar... això no té gens de gràcia i ens ho estem empassant», ha contestat Jorge, en aquesta ocasió, amb un aspecte seriós.

Finalment, Jorge Javier ha demanat disculpes pel desafortunat comentari, però no sabem si ha estat obligat pel programa o si realment així ho sent. Sens dubte, aquesta 'gracieta' del presentador no ha agradat a l'audiència.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari