YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

🚨 Espanya suma 11.958 casos de Covid i 298 defuncions, amb una incidència de 142 punts

El mal tràngol en directe d’una famosa corresponsal de TVE

La periodista Almudena Ariza ha explicat què ha passat amb la seva cartera

Els reporters poden arribar a viure moments perillosos i molts de curiosos, com és el cas del què ha explicat la periodista de TVE Almudena Ariza. La mítica corresponsal ha compartit amb tots els seus seguidors a Twitter la situació surrealista que ha viscut en directe i que li ha provocat molts nervis, tot i que potser no se li ha notat.

Moment angoixant per Almudena Ariza

Almudena Ariza ha admès que durant el directe estava més nerviosa de l’habitual i és que estava molt preocupada perquè, de sobte, s’ha adonat que no duia la cartera, que l’havia perdut. Així, la reporter ha explicat l’anècdota a les xarxes socials: «Durant el meu directe d'avui del Telenotícies TVE estava més nerviosa del normal. Ningú ho haurà notat, però tenia una preocupació al cap. M'acabava d’adonar que havia perdut la cartera. Amb targetes, documents d'identitat... i amb diners (no gaires)»

Una situació molt angoixant i inoportuna, ja que estava en directe i no tenia la cartera ni a la butxaca ni a la motxilla. Per fortuna, la història acaba amb un bon desenllaç: «He acabat el directe i he anat corrents a la cafeteria on a mig matí m'havia pres un cafè (que normalment està repleta de gent). I, oh! Miracle! Allí estava ella. Algú l'havia trobat i me l'havien guardat», ha afegit la periodista.

Arran d’aquest succés personal, Almudena Ariza no ha dubtat en buscar informació sobre què passa habitualment amb les carteres perdudes i ha compartit amb tots els seus seguidors un estudi que determina que «la gent és sorprenentment honesta. La majoria de les carteres van ser retornades i més encara com més diners hi havia».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari