Almudena Cid, entre llàgrimes, defensa Christian Gálvez

L'exgimnasta ha dedicat un emotiu missatge a la seva parella durant la seva participació a 'Pasapalabra'

Christian Gálvez i Almudena Cid
Almudena Cid defensa Christian Gálvez en directe a 'Pasapalabra' | Telecinco

Dia especial a 'Pasapalabra'. Una de les convidades del programa del passat dilluns va ser l'exgimnasta i actriu Almudena Cid, actual parella del presentador Christian Gálvez. Aquesta, però, no va ser l'única sorpresa.

Durant l'emissió del concurs de Telecinco, segons ha avançat 'La Coctelera', Cid es va aixecar de la seva cadira i es va apropar a Gálvez per dedicar-li unes boniques paraules d'agraïment en relació a les acusacions d'intrusisme laboral que el presentador ha rebut per ser el comissari d'una exposició de Leonardo Da Vinci.

Un missatge d'agraïment

«Vull dir-te una cosa, sé que aquestes coses no t'agraden gens, però volia fer-ho davant de la teva audiència i mirant-te als ulls». D'aquesta manera va començar Cid el seu missatge davant de la mirada atenta de Gálvez a 'Pasapalabra'. L'exgimnasta va continuar el seu discurs dient: «Vull donar-te les gràcies. Sempre he dit que després de la meva carrera esportiva tu no m'havies pogut ajudar, tot i que el simple fet d'estar amb mi ja va ser una ajuda, però era quelcom que havia de treballar i superar jo» .

Almudena Cid, actual parella de Christian Gálvez li ha volgut agrair tot el que fa per ella | Cedida

 

Després d'aquestes paraules, Cid va fer referència a les dures crítiques que ha rebut Gálvez per ser el comissari d'una mostra de Leonardo Da Vinci. «He de donar també les gràcies a aquelles persones que han tractat de forma injusta perquè m'he adonat que has fet una cosa molt important per a mi». 

Passió per Leonardo Da Vinci

En concret, l'exgimnasta es va referir al seu canvi laboral. «Tenir-te a casa com a exemple i veure tota la passió, la curiositat, la investigació i tot el temps que inverteixes en Leonardo Da Vinci i en altres personatges, m'ha fet veure que podia escollir una altra professió que no estigués vinculada al món de l'esport, com la interpretació o escriure un llibre».

Christian Gálvez en la presentació del seu llibre 'Matar a Leonardo Da Vinci'
Christian Gálvez ha estat comissari d'una exposició sobre Leonadro Da Vinci | Cedida

 

Un cop va finalitzar la seva intervenció, Cid va abraçar i va fer un petó a la seva parella entre llàgrimes. Per la seva part, Gálvez va assegurar que «si perquè arribi això a la meva vida alguns m'han de continuar assenyalant com un intrús, benvinguts sigueu tots. Sóc un intrús, en primer lloc al seu cor»..

  • Més notícies relacionades: Christian Gálvez, marcat per una traïció a la feina.

Comentaris

envia el comentari