Alonso Caparrós s'acomiada de 'Sálvame' visiblement emocionat

El presentador ha acceptat obrir-se al programa, i ha revelat haver patit uns greus problemes personals

Alonso Caparrós, derrumbado, habla de su situación a Paz Padilla
Alonso Caparrós, visiblement emocionat, parla amb Paz Padilla | Telecinco

Després d'uns dies sense trepitjar el plató de 'Sálvame', Alonso Caparrós ha tornat al programa amb una notícia força inesperada. «No vull entrar al plató. De fet, vull marxar», començava dient el presentador, donant pas a un comiat que va deixar tothom, col·laboradors i espectadors, molt impactats. 

Tot i el conflicte que encara tenia sense resoldre amb Terelu, Caparrós ha volgut desconnectar, i ha confessat una greu crisi viscuda amb la seva dona i la seva família, que gairebé el porta a la ruptura sentimental. «Aquests mesos han estat d'aprenentatge, estic en un punt en el qual admiro els meus companys, però aquest any he tingut molts dubtes», explicava Caparrós, assegurant que gairebé acaba separat d'Angélica, la dona que «més estima en aquest món». 

Vol allunyar-se dels conflictes i dedicar temps a la família

«Hem passat un any difícil, en el qual hi havia problemes de parella. Estar tan pendent de la feina fa que no t'adonis del que està passant al teu voltant», continuava el presentador, afegint que ara el que més important per a ell és «no posar en perill la felicitat» que té. A més a més, també ha assenyalat que ell és una persona molt sensible, i que els conflictes que tenen lloc al programa, com el que tenia amb Terelu, li causaven molt dolor. 

Per això, l'exparticipant de 'GH VIP' ha decidit dir adeu al programa. «Quan entro, em trobo en una situació conflictiva. No és que m'espanti el conflicte, és un episodi més del programa», reconeixia Caparrós. Ara bé, s'ha mostrat totalment convençut d'aquesta «decisió personal», explicant que vol allunyar-se perquè «dificulta que estigui bé i feliç, i dediqui més hores a les coses personals». 

Ha fet les paus amb Terelu Campos

Per poder tancar bé aquesta etapa de la seva vida, Alonso necessitava fer les paus amb Terelu, i sembla que la seva marxa no ha deixat indiferent la filla de María Teresa Campos, que va quedar visiblement afectada. Tot i els durs comentaris que es van dedicar, amb el presentador titllant de «prepotent i arrogant» la protagonista de 'Las Campos', els dos van fer les paus en una emotiva trobada. 

Paz Padilla, Alonso y Terelu hablando con Carmen Borrego en 'Sálvame'
Paz Padilla, Alonso i Terelu conversant amb Carmen Borrego a 'Sálvame' | Telecinco

 

D'altra banda, Alonso també va tenir l'oportunitat de fer les paus amb la filla petita de María Teresa. Durant una connexió en directe amb el programa, aquesta li va dedicar unes precioses paraules, que van emocionar Caparrós. «M'agradaria dir-te que ets molt gran, no deixis mai Angélica, és un pilar molt important, no hauries de deixar-nos i, encara que aquesta hagi estat la gota que fa vessar el got, estem aquí per ajudar-te», li va dir. 


Comentaris

envia el comentari