Alonso Caparrós plorant

Alonso Caparrós, el col·laborador que va patir per la droga, caçat amb mala companyia

Alonso Caparrós ha pres una decisió compromesa

Alonso Caparrós és una de les cares més estimades de la televisió, ja que sempre ha parlat des del més profund del seu cor. Fa uns anys va ser un presentador molt reconegut, però ara ha canviat de feina per fer de tertulià d'alguns programes. El públic el recorda pels seus grans projectes, però també per tot el que ha fet en parlar obertament dels seus problemes amb les drogues.

Alonso Caparrós té nous problemes, ja que l'han enxampat amb la persona equivocada i la seva estabilitat a Sálvame corre perill. És amic íntim de Paz Padilla, així que no ha dubtat a anar a una festa organitzada per la presentadora. El problema és que aquesta companyia generarà polèmica, ja que l'andalusa manté una guerra freda amb els col·laboradors de Jorge Javier.

Fotomuntatge d'un story d'Alonso Caparrós.
Alonso Caparrós ha estat a casa de la presentadora. | Instagram @alonsocaparrosoficial
 

Alonso i la seva dona s'han presentat a casa de Paz i junts han gaudit d'un esdeveniment preparat amb molt d'afecte. Les xarxes socials han reparat en la presència del tertulià, que haurà de donar certes explicacions al seu programa. L'andalusa no ha acabat mai d'encaixar a Sálvame i l'últim conflicte que va tenir li va costar el seu acomiadament.

Alonso sap millor que ningú que Paz Padilla està a punt de tornar a Telecinco, però no ho farà al programa que presentava abans. La cadena està preparant un espai exclusivament per a ella, ja que és inviable que torni a treballar amb els col·laboradors de Sálvame. Jorge Javier Vázquez ha reconegut que no té cap relació amb la seva antiga companya i que mai l'ha trobat a faltar.

Caparrós ha esdevingut un referent per a moltes persones, ja que ha escrit un llibre reflexionant sobre el seu pitjor infern. Un trozo de cielo azul és un cant a l'esperança, un relat d'algú que ha deixat enrere totes les seves addiccions. El comunicador no té por de reconèixer que ha estat addicte i pot presumir d'haver tingut la valentia de canviar de vida.

Alonso Caparrós ofereix explicacions

Alonso coneix millor que ningú com funciona el món del cor i sap que tot allò que relata ha d'anar acompanyat de certes explicacions. Abans de publicar el llibre va explicar per què s'havia sincerat: la societat necessita normalitzar certs temes. Ell ha patit per certes substàncies i no és l'únic, però sí un dels pocs que s'atreveix a explicar-ho.

Primer pla d'Alonso Caparrós amb posat xulesc
Alonso Caparrós és un home nou. | Cedida
 

Caparrós va concedir una entrevista a Diez Minutos i va assegurar que el públic tenia por de parlar sobre certs temes. «Crec que la droga en aquesta societat és un tabú i també és una excusa per tapar els defectes propis de la societat. Quan un es pregunta per què hi ha tanta drogoaddicció, crec que ho enfoquem d'una manera totalment equivocada», va declarar a aquest mitjà.

Paz Padilla té molt a veure amb el seu antic col·laborador: tots dos donen normalitat a assumptes que la societat vol amagar. La presentadora opina sobre la mort sense cap mena de pudor i creu que el públic hauria d'estar més conscienciat. Potser l'esperit revolucionari és el que ha unit aquests dos mestres de l'espectacle.

Alonso Caparrós ha marcat una línia vermella

Alonso adora treballar a Sálvame, però ha hagut d'establir uns límits perquè no vol recordar certs assumptes. En el passat va exposar els problemes que va tenir amb la seva família, però és un home nou i no vol continuar fent-se mal. Ha deixat clar que no tractarà certs temes, malgrat que els seus companys intentin recuperar velles polèmiques.

Caparrós no va tenir por de reconèixer que havia estat addicte i tampoc no en tindrà per defensar la seva amistat amb Paz Padilla. A Mediaset alguns la consideren una mala companyia, però el comunicador no està disposat a donar-li l'esquena. Sempre ha estat amb ella i s'alegra que hagi recuperat la seva feina a Telecinco perquè considera que és algú fonamental dins de la cadena.