La confessió d'Alonso Caparrós que posa la pell de gallina

El col·laborador s'ha armat de valentia i ho ha explicat tot sobre la seva addicció

El col·laborador s'ha armat de valentia i ho ha explicat tot sobre la seva addicció | Telecinco

 
 
Alonso Caparrós s'ha obert en canal i ha explicat els seus problemes amb les drogues. Tot i que fa poc no volia sentir a parlar d'aquest tema pel dolor que li produïa, ara ha volgut compartir les seves vivències per conscienciar la societat dels problemes que pot implicar. El mediàtic presentador de Furor ho ha fet a través d'un directe a Instagram amb l'ajuda de la DJ Sofia Cristo.
 

La filla petita d'Ángel Cristo i Bárbara Rey ha aprofitat el confinament per convertir-se en reportera i entrevistar a diverses persones relacionades amb les addiccions, les drogues i la seva recuperació, en el seu nou projecte 'Pongámonos a ello'.

Tots dos han volgut que els seus seguidors fossin conscients dels difícils moments pels quals ha passat Caparrós a causa de la seva drogodependència. Una vida plena de llums i ombres, que li ha passat factura tant a nivell físic com mental.

«Somiava amb muntanyes de cocaïna»

Lluny de quedar-se en un discurs superficial, el col·laborador de 'Sálvame' ha explicat amb tota mena de detalls aquesta etapa de la seva vida que recorda amb recel, tot i que amb el temps aquesta vivència és la que l'ha convertit en una persona més forta en tots els sentits.

«En el meu cas va ser brutal. Sigui per genètica o per les circumstàncies, l'enamorament va ser molt brutal, molt atroç, somiava amb muntanyes de cocaïna i em va atrapar d'una manera bestial i aquesta sensació segueix latent. Va ser una invasió», va explicar als seguidors un afligit Alonso.

La complicada recuperació

A més, durant l'entrevista va assegurar que la seva recuperació no havia estat feina fàcil. Des del començament va ser conscient de la gravetat de l'assumpte i va provar diversos tractaments, els quals no va poder tirar endavant, cosa que el va fer reflexionar en el seu estat de salut i en el que de veritat volia a la vida.

«Per què no m'he mort? Amb el que he consumit ... Això m'ha fet canviar la meva manera de pensar», va sentenciar el protagonista de 'Perdona bonita, pero Lucas me quería a mi'.

Malgrat les seves anades i vingudes, Alonso Caparrós s'ha tornat a fer un forat a la petita pantalla que el va veure créixer com a presentador i que avui li ha servit per completar la seva recuperació.


Comentaris

envia el comentari