Alonso Caparrós plorant

Alonso Caparrós va perdre la família mentre tornava addicta la dona que va conèixer

Alonso ha superat tots els seus problemes i el seu relat ha ajudat molta gent

Alonso Caparrós ha treballat de valent per superar el seu passat i derrotar tots els fantasmes que el van turmentar durant tant de temps.

El presentador més popular de la pantalla petita és un exemple de superació i constància i molts famosos haurien d'aprendre del seu exemple. Fa un temps va confessar que havia estat addicte a les drogues, ja no en queda res i vol que el públic aprengui del seu error.

Caparrós gaudeix d'un talent especial per al món de la comunicació, ja que el seu pare ha estat un dels grans mestres del negoci. Per aquest motiu ha sabut explicar a la perfecció l'infern en què va estar immers i com va aconseguir sortir-ne.

Segons va sent conscient d'algunes coses que va fer les va comptant per guarir ferides que semblen incurables.

Primer pla d'Alonso Caparrós.
Alonso Caparrós ha aconseguit que molta gent prengui consciència sobre el perill | Cedida

Alonso, durant una de les seves col·laboracions al programa Sálvame, va confessar que havia canviat la vida d'una dona de manera radical.

No va poder contenir el plor perquè assegura que encara no s'ha perdonat i que aquest atreviment li va generar terribles conseqüències. El presentador ha narrat els seus episodis més foscos a Un trozo de cielo azul, un llibre que està servint d'exemple per a molta gent.

Alonso, fent gala de l'honestedat que sempre l'ha caracteritzat, va revelar que es va portar malament amb algunes dones que l'envoltaven.

«Especialment amb una a la qual jo vaig enganxar al món de les drogues, com ella mateixa em va explicar. Ella m'ha perdonat, però jo no he pogut fer el mateix», va explicar el 2020 mentre plorava desconsolat.

Alonso Caparrós va perdre el seu germà Andrés

Alonso sempre ha estat sincer amb el públic, ja que sabia que la millor manera de recuperar la seva posició social era ser honest i directe.

Les seves addiccions el van fer desaparèixer dels mitjans de comunicació, però es va adonar del problema i no va parar fins a solucionar-ho. A Telecinco va tornar gràcies al concurs Gran Hermano VIP i a partir de llavors ha estat a la cadena.

Caparrós va rebre un missatge important: la dona a qui, segons ell, havia fet patir l'havia perdonat.

El problema és que el presentador no acaba de superar determinats traumes i sembla que alguns membres de la seva família tampoc. És el cas del seu germà Andrés, que també es dedica al món de l'espectacle.

«Fa uns mesos Andrés em va dir que no volia parlar més amb mi, però no em va explicar el motiu i encara no ho hem parlat. Amb tots els meus germans he parlat sobre com els va afectar el meu infern, però amb ell no ho he fet i pot ser la clau».

Aquestes declaracions, reproduïdes a Sálvame, van deixar sense alè a l'equip de Jorge Javier Vázquez.

Alonso Caparrós ha ajudat molta gent

Alonso ha comès errors força seriosos en el passat, però també ha fet moltes coses bones que el seu entorn no oblida.

Va estar un temps lluny de la família, malgrat que tots han comprès que les circumstàncies que travessava eren delicades. El col·laborador ha narrat el seu infern a Un trozo de cielo azul i el públic està aprenent del seu esperit de superació.

Caparrós sempre ha estat sincer, ja que sap que és l'única manera de perdonar-se i d'entendre que ha estat molt de temps malalt.

«En els darrers temps la gent s'espantava en veure'm arribar, però aquest no és el pitjor dels inferns, és un altre molt pitjor. En aquells rostres de la gent hi havia súplica, una espera que no vaig tenir en aquell moment».

El presentador ha demanat perdó a totes les persones que van sortir perjudicades de les seves addiccions. «Vull disculpar-me amb totes aquestes noies que van passar aquesta època al meu costat», va comentar a Sálvame força afectat.

Les perjudicades ja han oblidat el problema, ja que saben que el causant està completament penedit.