Primer pla d'Alonso Caparrós.

Alonso Caparrós, el presentador que va vèncer les drogues, torna a estar en perill

Alonso Caparrós ha pres una decisió que podria marcar el seu futur per sempre

Alonso Caparrós ha estat una de les cares més ben pagades de la televisió, però no va saber gestionar l'èxit i va acabar vivint un autèntic infern.

Sempre ha estat honest amb el públic, així que va confessar quin va ser el seu veritable turment: era addicte a les drogues. Va tocar fons i es va adonar que no podia seguir amb determinats hàbits, així que va canviar de vida del tot.

Alonso Caparrós és un comunicador de primera i actualment està treballant de tertulià al programa Sálvame. Ha solucionat els seus problemes laborals, ja que fa molt de temps que és a primera línia i el públic ha recordat que té un talent indiscutible.

Però els últims dies ha posat en perill aquesta estabilitat acostant-se a una cara molt polèmica: a Paz Padilla.

Imatge de Claudia amb el seu pare Alonso Caparrós al Deluxe.
Alonso Caparrós va superar les seves addicions i va fer emocionar la seva filla Claudia. | Telecinco
 

Alonso ha estat una de les poques cares de Telecinco que ha tingut el plaer d'assistir a l'última festa organitzada per Anna Ferrer, la filla de Paz. El comunicador té una bona relació amb la humorista, tot i que sap que aquesta s'ha convertit en una persona força controvertida.

Padilla fa molt de temps que no apareix a Sálvame, concretament des que es va enfrontar a la col·laboradora Belén Esteban.

Alonso és conscient del problema, però no consent que ningú l'aparti dels seus amics, per això no ha deixat de banda Paz Padilla. La premsa li ha preguntat sobre el futur laboral de l'humorista, però ell vol ser prudent i no ha revelat cap informació.

Per aquest motiu no ha revelat si tornarà a treballar a Telecinco, dada que manté l'audiència a l'espera.

«No en tinc ni idea, avui he somiat que de sobte apareixia, però si et dic la veritat he parlat d'això amb ella. Sé que ha estat un temps disgustada, no tant per la feina sinó per les amistats i les companyies. Jo crec que ara està més bé», contesta el presentador quan li pregunten per la reaparició de la mare d'Anna Ferrer.

Alonso Caparrós revela la clau del conflicte

Fa molt temps que Alonso treballa als mitjans de comunicació i té prou experiència per reconèixer qualsevol anomalia. És conscient que el veritable motiu pel qual Paz Padilla es nega a presentar Sálvame té a veure amb Belén Esteban.

La presentadora va tenir una discussió acalorada amb l'ex de Jesulín d'Ubrique i se sent molt decebuda amb ella.

Caparrós ha posat en perill la seva estabilitat a Telecinco, ja que Belén és una persona molt influent i ell no està disposat a cedir. És un professional de primer nivell i sempre és al costat de la justícia, no de qui té més poder a la petita pantalla.

Tot i això, el missatge que ha transmès és esperançador perquè pensa que Paz acabarà perdonant la princesa del poble.

Caparrós ha comentat que l'humorista acabarà parlant amb Belén Esteban tard o d'hora, gest que canviarà la situació. «Estic convençut que parlaran i personalment ho arreglaran, sempre passa», ha comentat recentment.

Aquestes paraules han tranquil·litzat els fans de la presentadora, que estan desitjant tornar-la a veure a la televisió.

Alonso Caparrós va viure un infern que ha aconseguit enterrar

Alonso ha parlat sense cap problema de la seva addicció a les drogues, problema que va superar amb èxit fa molt de temps.

Quan es va adonar de tot allò que havia après va decidir escriure el procés en un llibre titulat Un trozo de cielo azul.

Aquesta obra ha servit perquè molta gent s'animi a seguir els seus passos, ja que és tot un exemple de superació.

«Estic en un bon moment després d'un llarg camí de recuperació, una llarga aventura i ara és quan m'he sentit recuperat.

L'alliberament ha estat el que explico al llibre perquè és un procés llarg, que ha durat anys», explica el comunicador. Sempre ha deixat clar que l'addicció a les drogues malauradament és un malson que dura massa temps.