Alonso Caparrós reviu el seu aterridor passat: «Tinc por»

El col·laborador de 'Sálvame' ha publicat el llibre 'Un trozo de cielo azul' per parlar sobre la seva addicció a les drogues i manifestar que els obstacles poden superar-se

Alonso Caparrós ha estat un dels presentadors més cotitzats dels anys 90, però va decicidr abandonar la professió i convertir-se en col·laborador de 'Sálvame' i, des de llavors, ha compartit detalls molt íntims de la seva vida privada.

El col·laborador pertany a una família molt respectada en el món de la comunicació. El seu pare i el seu germà es dediquen al periodisme i, per aquest motiu, no comparteixen el gir professional que ha fet Caparrós.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Telecinco, i la cinquena edició de 'GH VIP', li van donar una oportunitat per tornar a televisió. Caparrós va acceptar participar en el 'reality' estrella del moment, i va explicar el motiu pel qual va desaparèixer de la televisió. Segons va explicar, va estar a punt de perdre-ho tot per la seva addicció a les drogues.

Andrés Caparrós, germà d'Alonso, no va acceptar que el seu germà tornés als mitjans per participar en un 'reality' i parlar sobre la seva vida privada. Així doncs, va considerar que la millor opció era allunyar-se d'ell.  Tot i això, Caparrós sempre ha pogut comptar amb el suport del públic i, afortunadament, del seu pare.

Alonso Caparrós ha concedit diverses entrevistes relatant el seu infern amb les drogues. Sempre ha transmès un missatge d'esperança. I fins i tot, s'ha ofert a ajudar a persones que estiguessin travessant el mateix malson.

De vegades, Alonso exerceix de presentador a 'Sálvame'. Està molt il·lusionat amb els seus nous projectes, i vol que els seus seguidors tinguin molt present un missatge: les drogues no són per sempre.

El col·laborador reviu el seu pitjor malson: «no m'estimava a mi mateix»

Alonso Caparrós ha escrit un llibre amb el qual pretén ajudar els seus lectors; 'Un trozo de cielo azul' és el millor exemple d'esperança. «Amb aquest llibre es completa una cosa molt bonica que m'està passant: un renaixement amb el qual estic molt entusiasmat i miro el futur que tinc al davant», ha confessat en una entrevista per al diari 'La Razón'.

El col·laborador vol compartir la seva experiència. No està disposat que ningú renunciï a ser lliure, i és conscient que la drogodependència és la presó més cruel que existeix. «Van ser anys de molt patiment, però m'he desfet de tot això», assegura.

Les drogues van destrossar a la família Caparrós. Encara que, Alonso assegura que, en cap moment, va sentir rebuig cap a ells. Únicament va optar per aïllar-se per no crear-los cap problema. «Vaig entendre que havia de fer front a un monstre contra el qual no podia lluitar. No m'estimava a mi mateix, però sí amb bogeria als altres», declara a 'La Razón'.

El col·laborador ha reviscut el seu infern mentre escrivia el llibre. «La por a recaure segueix, però en la meva ment no hi cap classe de droga», confessa. És conscient que, aquesta malaltia, pot tornar a aparèixer en qualsevol moment. Per aquest motiu, ha ressaltat la importància de demanar ajuda, i de posar-se en mans de professionals.

Alonso ha patit diversos episodis en què la seva vida ha corregut perill. Tot i que, després de superar una addicció tan forta, considera que està preparat per a tot. «Tenia por a la mort, però ara només li tinc respecte. La por ja ha marxat», manifesta.

'Un trozo de cielo azul' és la nova aposta de l'editorial Planeta. Caparrós vol aconseguir que el seu llibre s'esgoti en totes les botigues i, per tant, repetir l'èxit de la seva companya Paz Padilla. A més, el propòsit principal és que el públic interioritzi el missatge que vol transmetre: les males ratxes també tenen fi.


Comentaris

envia el comentari